Βαθμολογία

Football Test of Talents

Γεγονός αποτελεί το 2ο One Chance Thessalia Football Camp, με την Λάρισα να αποτελεί την επόμενη πόλη που θα φιλοξενήσει το τουρνουά. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 31 Μαΐου στις 18.00 μ.μ το γήπεδο AEL FC ARENA θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχτεί τους Βαγγέλη και Σάκη Τσιώλη  και καλεί όλους τους νεαρούς που είναι γεννημένοι από το 1996-1998 να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να παλέψουν να διεκδικήσουν μια ελπίδα στο όνειρο.

Ψυχή της ιδεας και της πρωτοβουλίας είναι ο προπονητής Βαγγέλης Τσιώλης, σε συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη. Η αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και η όρεξη για δουλειά, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δύο προπονητών, οι οποίοι εδώ και χρόνια έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στους μικρούς ποδοσφαιριστές και προσπαθούν πάντα να τους δώσουν ευκαιρίες μυώντας τους στο χώρο του ποδοσφαίρου με τα καλύτερα εφόδια και προοπτικές για το μέλλον.

Στο 2ο One Chance Thessalia Football Camp της Λάρισας, οι δύο προπονητές καλούν τους γεννηθέντες από το 1996-1998 να συμμετέχουν και να παρουσιάσουν το ταλέντο τους. Απώτερος σκοπός της διοργάνωσης είναι οι νεαροί που θα ξεχωρίσουν και να καταφέρουν να διακριθούν, να είναι εκείνοι που θα επιλεχθούν να ακολουθήσουν την προετοιμασία της Κ-20 της ομάδας του προπονητή ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ. Κυρίως όμως η συνάντηση τους και η ευκαιρία τους να ακούσουν και να απορροφήσουν πράγματα από έναν σημαντικό έλληνα προπονητή, να είναι εφόδιο για εκείνα στην επιλογή τους να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Το τουρνουά χωρίζεται σε δύο φάσεις οι οποίες είναι οι εξής:

1η ΦΑΣΗ: Συμμετοχη σε προπονησεις της κ-20 στα μεσα ιουλιου.

2η ΦΑΣΗ: παρακολούθηση και αξιολόγηση της επίδοσης τους, καθ’όλη την χρονιά που ακολουθεί.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως πέρυσι η διοργάνωση έλαβε μέρος στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας με Ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ήταν γεννημένοι τα έτη 1994-1997 και δοκιμάστηκαν κάτω από την επίβλεψη των δύο προπονητών στο Εθνικό Στάδιο Καρδίτσας, όμως μόνο 14 νεαροί κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να ενταχθούν στα πλάνα του Καρδιτσιώτη προπονητή.

Τα ονόματα που επιλέχθηκαν και συμμετείχαν στις δύο φάσεις που είχαν οριστεί βάση του προγράμματος του One Chance Thessalia Football Camp 2013 με δύο νεαρούς Λαρισαίους να συμμετέχουν σε αυτό. Για τον νομό της Λάρισας λοιπόν αυτοί που ξεχώρισαν και κέντρισαν το ενδιαφέρον των διοργανωτών ήταν οι Αλεξόπουλος και Χρηστίδης.

Ο πρώτος νεαρός επιλέχθηκε στην 1η φάση του τουρνουά, ταξιδέψε στα μέσα Ιουλίου στην Ευρυτανία και πραγματοποίησε προπονήσεις με την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, 3 προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα, ενώ δοκιμάστηκε και σε ένα φιλικό της προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης στο Καρπενήσι με τη Μικτή Ευρυτανίας. Οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που επιλέχθηκαν μαζί του ήταν οι: Θεολόγης, Μαυρίας, Πουγαρίδης και Κολλινιάτης.

Ο δεύτερος Λαρισαίος νεαρός που εντάχτηκε στη 2η φάση, του One Chance Thessalia Football Camp, επιλέχθηκαν μαζί με άλλους εννιά παίκτες και συμμετείχαν σε 5 δοκιμαστικά και εργομετρικές εξετάσεις την περίοδο 2013-14 στην Τρίπολη ενώ υπήρξε και συνεχής παρακολούθηση όλη την χρονιά που μας πέρασε. Οι υπόλοιποι παίκτες που εντάχθηκαν στην 2η φάση, ήταν οι: Γεωργίου, Κοκκόνης, Σόκλας, Παλαμιώτης, Μπισμπίκος, Παράσχης, Μιχαήλος και Μουσαφίρης.