Βαθμολογία

Πρέσβειρα του Πηλίου η Miss Αυστρία

Ρόλο Πρέσβειρας της γαστρονομίας και των φυσικών ομορφιών του Πηλίου, αναλαμβάνει από σήμερα η Miss Αυστρία 2013, EnaKadic, η οποία θα φωτογραφηθεί στα μέρη όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας Mamma Mia.

Η Αυστριακή καλλονή, καταφθάνει σήμερα το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου και θα ακολουθήσει τα βήματα της Meryl Streep - πρωταγωνίστριας της ταινίας MammaMia, έως τη Νταμούχαρη, προκειμένου να κάνει φωτογράφηση με φόντο τις ομορφιές του Πηλίου.

Η επίσκεψη της EnaKadic, αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, των Δήμων Ζαγοράς - Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, να προβληθεί η Μαγνησία στην Αυστριακή αγορά, τόσο μέσω του φυσικού της περιβάλλοντος όσο και μέσω της κουζίνας της.

Η στοχευμένη προβολή της Μαγνησίας είχε γίνει στις αρχές Μαΐου στη Βιέννη, όπου το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έδωσε η Miss Αυστρία 2013. Ο διευθυντής του τμήματος εκδηλώσεων του Les Hirondelles & Mamma Μia Weddings, Δημήτρης Λεβέντης, απηύθυνε προσκλητήριο στην κ. Kadic, προκειμένου να φωτογραφηθεί στη Νταμούχαρη.

Από σήμερα και για μία εβδομάδα η EnaKadic θα φιλοξενηθεί στον Αϊ Γιάννη και στο ξενοδοχείο BoutiqueHotelKentrikonμαζί με τους συνεργάτες της για τις ανάγκες της φωτογράφησης, η οποία δεν θα προβληθεί μόνο στην αγορά της Αυστρίας. Η σύνδεση της φωτογράφησης με την ταινία MammaMia, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τουριστικών ΜΜΕ από κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Σημειώνεται ότι η EnaKadic στην Πηλιορείτικη γαστρονομική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη δήλωσε ενθουσιασμένη από τη γαστρονομία του Πηλίου, τίμησε τα εδέσματα, έδωσε τα συγχαρητήρια στην ομάδα των εκπροσώπων φορέων της Μαγνησίας και ιδιαιτέρως στον Πηλιορείτη αρχιμάγειρα Κώστα Πάρνο ο οποίος και της πρόσφερε επιλογές από τα 35 πιάτα που είχε ετοιμάσει για τους προσκεκλημένους επαγγελματίες του τουρισμού και η ίδια είχε δηλώσει ότι ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές της περιοχής και φυσικά τις Πηλιορείτικες γεύσεις.

Πηγή: Εφ. ταχυδρόμος
(ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ)