Βαθμολογία

Κληρώθηκαν οι αγώνες της τελικής φάσης του Εφηβικού Πρωταθλήματος

Παρουσία του Προέδρου της Ένωσης κ. Ζήση Γρηγορίου, του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη και των εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων σωματείων, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣΛ η κλήρωση των αγώνων της τελικής φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος.

Πριν την κλήρωση προηγήθηκε ευρεία συζήτηση των παρευρισκομένων για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων της τελικής φάσης, στους οποίους θα συμμετάσχουν τελικά 5 ομάδες, οι: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ/ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ - Ακαδημία ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ - Ακαδημία ΤΥΡΝΑΒΟΥ - Ακαδημία ΠΛΙΤΣΗ - ΑΕΛ 1964 και τελικά ομόφωνα επιλέγει ο τρόπος διεξαγωγής τους. Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση:

- Με κλήρωση αναδείχθηκαν τα 2 «ζευγάρια» που θα αγωνιστούν στην προκριματική φάση και τα οποία είναι:

- ΑΕΛ 1964 - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Αγώνας Νο 1) - Σάββατο 24 Μαΐου 2014, γήπεδο Φαλάνης, ώρα 17.15΄

- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ/ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ (Αγώνας Νο 2) - Σάββατο 24 Μαΐου 2014, γήπεδο Γιάννουλης, ώρα 17.15΄

- Εξαιρέθηκε η ομάδα ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ

- Οι ηττημένοι των 2 παραπάνω αγώνων θα παίξουν μεταξύ τους την Δευτέρα ή Τρίτη, 26 ή 27 Μαΐου 2014 και ώρα 17.15΄, (σε γήπεδο που θα ανακοινωθεί) και ο νικητής του αγώνα αυτού μαζί με τους 2 νικητές των αγώνων του Σαββάτου και την ομάδα που εξαιρέθηκε από την κλήρωση (Νίκη Μιχαήλ), θα αποτελέσουν την 4άδα των ημιτελικών αγώνων.

- Οι 2 ημιτελικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και τα «ζευγάρια» που κληρώθηκαν είναι τα εξής:

- Νικητής αγώνα 2 του Σαββάτου - Νικητής αγώνα 1 του Σαββάτου

- Νικητής του αγώνα Δευτέρας ή Τρίτης - Ακαδημία ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ

Τα γήπεδα των 2 παραπάνω αγώνων θα ανακοινωθούν αφού πρώτα γίνουν γνωστά τα ονόματα των ομάδων που θα συμμετάσχουν σ΄ αυτούς.

- Οι νικητές των 2 παραπάνω αγώνων θα αγωνιστούν μεταξύ τους στον μεγάλο τελικό και οι ηττημένοι στον «μικρό» τελικό, αγώνες που θα γίνουν την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 στο γήπεδο AEL F.C. ARENA.

Σε όλους τους παραπάνω αγώνες της τελικής φάσης του Εφηβικού πρωταθλήματος και εφόσον στην κανονική τους διάρκεια θα λήξουν ισόπαλοι, θα δίδεται 20λεπτη παράταση (2 ημίχρονα των 10΄) και αν και πάλι δεν προκύπτει νικητής, θα ακολουθεί η διαδικασία ανάδειξης των νικητών με χτυπήματα πέναλτις.

Η τελική φάση του Παιδικού

Χθες το μεσημέρι, στα γραφεία της Ένωσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης, παρουσία των εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων ομάδων, πραγματοποίησε την κλήρωση των αγώνων της τελικής φάσης του Παιδικού πρωταθλήματος, στην οποία συμμετέ3χουν οι ομάδες:

- ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ 1

- ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ

-  ΑΕΛ 1964 1

Η κληρωτίδα ανέδειξε τα ζευγάρια που θα αγωνιστούν στους 2 ημιτελικούς, που είναι:

- ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ

- ΑΕΛ 1964 1 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ 1

Οι 2 αυτοί αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 και ώρα 17.15΄, σε γήπεδα που θα οριστούν αύριο. Οι δύο νικητές των παραπάνω ζευγαριών θα αγωνιστούν στον «μεγάλο» τελικό και οι 2 ηττημένοι στον «μικρό» τελικό του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισόπαλων αποτελεσμάτων στην κανονική διάρκεια στους αγώνες της τελικής φάσης του Παιδικού πρωταθλήματος, οι νικητές θα αναδεικνύονται με τη διαδικασία εκτέλεσης πέναλτις.