Βαθμολογία

Παραμένει στη Σάλκε ο Ντράξλερ

Μπορεί να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο τόσο της Αρσεναλ όσο και της Γιουβέντους, ωστόσο αυτός κρατάει τα αυτιά του στις μετεγγραφικές σειρήνες, τονίζοντας ότι θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Σάλκε.

Ο λόγος για τον 20χρονο διεθνή μέσο, Τζούλιαν Ντράξλερ, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα δεν πρόκειται να μπει στη συζήτηση για την παραχώρηση του, τουλάχιστον στην τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο.

Αυτό άλλωστε το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ντράξλερ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα «αστέρια» της νέας γενιάς του γερμανικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Τη νέα σεζόν θα είμαι στη Σάλκε. Αυτό είναι οριστικό. Δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής μου. Του χρόνου βλέπουμε...».

Ο Ντράξλερ έχει συμβόλαιο έως το 2018, «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής της Σάλκε και έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που έκανε ντεμπούτο στην Μπουντεσλίγκα, καθώς το 2011 ήταν 17 ετών και 117 ημερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιό του με τη Σάλκε υπάρχει ρήτρα 45,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: zougla.gr