Βαθμολογία

Σιμεόνε: «Δεν θέλουμε να χαρίσουμε τίποτα»

Αναμφίβολα αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα τη σεζόν που ολοκληρώνεται. Ο λόγος για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κατάφερε όχι μόνο να σπάσει το «δίπολο» των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας τον τίτλο στην Ισπανία αλλά έχει φτάσει πανάξια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και θα αντιμετωπίσει τη «βασίλισσα».

Ο «αρχιτέκτονας» των θαυματουργών «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε σε δηλώσεις του κατέστησε σαφές ότι η ομάδα του δεν αρκείται στην κατάκτηση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, στέλνοντας μήνυμα ότι θα υπερβάλλει εαυτόν, προκειμένου να κατακτήσει και την πιο ψηλή κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ήτοι να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός στην εφημερίδα «As»: Δουλέψαμε πάρα πολύ για να φτάσουμε ως εδώ. Στην αρχή της χρονιάς χάσαμε το Σούπερ Καπ κόντρα στη Μπαρτσελόνα αλλά μετά τους νικήσαμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε όμως να σταματήσουμε εδώ. Έχουμε να παίξουμε ακόμα έναν τελικό Champions League και θέλουμε να τον κερδίσουμε.

Αλλά και την επόμενη χρονιά θα εμφανιστούμε σε όλες τις διοργανώσεις με την επιθετικότητα που μας χαρακτηρίζει πάντα. Δεν θέλουμε να χαρίσουμε τίποτα. Εάν παίξουμε με την ταπεινότητα που δείξαμε φέτος μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή: zougla.gr