Βαθμολογία

Τουλάχιστον το πάλεψε

Ισόπαλος με σκορ 3-3 αναδείχτηκε στο ΔΑΚ Λαμίας ο Μαχητής Τερψιθέας, απέναντι στην ομάδα της Λαμίας, που από την προηγούμενη αγωνιστική είναι η πρωταθλήτρια του Ομίλου και έτσι από του χρόνου θα αγωνίζεται στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, μιας και υποβιβάστηκε λόγω του ότι και ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε να κερδίσει μέσα στην Κύμη.

Το παιχνίδι, αν και ξεκίνησε με καθυστέρηση, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα, ήταν καλό και το σκορ αποδεικνύει πως παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Νομού μας, να προσπαθεί για την υπέρβαση, αλλά τελικά να μένει με τον πόντο της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, στο 39’ με τον Μοκάκε που έκανε το 1-0, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερο μέρους ο Αντωνίου, έκανε το 2-0 για την ομάδα της Στερεάς Ελλάδας. Ο Μαχητής κατάφερε να απαντήσει και να μειώσει προσωρινά σε 2-1 με τον Κρίτσα στο 56’, παρ’ όλα αυτά, ο Μοκάκε χτύπησε και πάλι και έκανε το 3-1 για την Λαμία στο 67ο λεπτό του αγώνα.

Ο Μαλάκος μείωσε εκ νέου για τον Μαχητή στο 75’ με τον Μαλάκο σε 3-2, ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-3 λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας(58’ Σαββίδης), Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Μολάς(75’ Παυλόπουλος), Κυριάκος, Πατσιαβούρας(65’ Μαλάκος), Κρίτσας, Κρεββατάς.