Βαθμολογία

Έ(Χ)ασε την ευκαιρία η Δήμητρα

Μια νίκη και ένα τρίποντο, θα αρκούσαν σήμερα στην Δήμητρα Γιάννουλης, απέναντι στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, ούτως ώστε να πάρει κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά, η πρωταθλήτρια του Νομού Λάρισας, δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον έναν πόντο και να παραμείνει στην δεύτερη θέση, μετά και το τελικό 1-1 απέναντι στην ομάδα του Νομού Μαγνησίας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Σίγουρα, το πέναλτι που δόθηκε αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, υπέρ των φιλοξενούμενων, έπαιξε τον ρόλο του, παρ’ όλα αυτά οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Νέα Αγχίαλος τελείωσε το παιχνίδι με δύο παίκτες λιγότερους, μιας και αποβλήθηκαν οι Δαμάσκος και Αποστολίδης, στο 70’ και στο 87’ αντίστοιχα.

Έτσι πλέον, η Δήμητρα Γιάννουλης θα πρέπει να αντιμετωπίζει ως τελικούς τα επόμενα παιχνίδια, για να κατακτήσει την πρωτιά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, που είναι και ο στόχος της. Τέλος, να σημειωθεί πως στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, χαρακτηριστικές ήταν οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων να καθυστερήσουν την ροή του αγώνα, με τον διαιτητή της συνάντησης να «κιτρινίζει» αρκετούς παίκτες της Νέας Αγχιάλου, χωρίς όμως να συμπεριλάβει στις καθυστερήσεις τον νεκρό χρόνο, μιας και κράτησε μόλις τρία λεπτά.

Το φιλμ του αγώνα

6: Ο Μπαρούτας ανέτρεψε τον Αρσένο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Ο παίκτης που το κέρδισε ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έκανε το 0-1 για την Νέα Αγχίαλο.

10: Ο Κοταρέλας βρήκε με ωραία πάσα τον Μπαρούτα, με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα άουτ.

45: Ο Πατσιωτός βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, απέναντι από τον Βαν Ντε Χούγιε, πλάσαρε, όμως η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

47: Ο Μακανίκας επιχείρησε ένα σουτ από δεξιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

50: Ο Τζιόλας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

54: Ο Φατούρας εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και έκανε το 1-1 για την Δήμητρα Γιάννουλης.

60: Λογομαχία ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να αποβάλει τον έναν εκ των δύο προπονητών της Γιάννουλης, Βασίλη Μπακογιάννη αλλά και τον προπονητή της Νέας Αγχιάλου, Νίκο Χατζηκυριακίδη.

67: Ο Μανάκας επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Βαν Ντε Χούγιε έδιωξε με την άκρη των δαχτύλων σε κόρνερ.

70: Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Δαμάσκο.

77: Ο Τζιόλας έδωσε στον Πατσιωτό, που σούταρε από κοντά, όμως ο Βαν Ντε Χούγιε απέκρουσε.

87: Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Αποστολίδη.

89: Ο Εμμανουήλ επιχείρησε ένα σουτ από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας, Πότσης(78’ Μακανίκας), Κοντοδήμος(88’ Χατζημπύρος), Εμμανουήλ, Τζιόλας, Μανάκας, Πατσιωτός(78’ Παναγιωτίδης), Κοταρέλας, Σπανός.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου(Νίκος Χατζηκυριακίδης): Βαν Ντε Χούγιε, Κυριάκος, Αποστολίδης, Κοντοβάς Ι., Γκάγκας, Στεφανής(25’ Δενελάβας λ.τ.), Μπασδάνης, Λιάρος, Κοντοβάς Π.(60’ Τανάγιας), Αρσένος, Μίλτος(32’ Δαμάσκος λ.τ.).