Βαθμολογία

Τύρναβος: Επικεφαλής της ομάδας Νέων ο Θανάσης Κουτσαφτίκης

Ο Θανάσης Κουτσαφτίκης θέλει και τη νέα χρονιά να πανηγυρίσει με τον Τύρναβο μεγάλες επιτυχίες, όπως και πέρυσι…

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας του Τυρνάβου κ. Βασίλης Μπρέζας έχει ξεκινήσει από τώρα να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βάλει γερές βάσεις στον σύλλογο ώστε να μπορέσει η ομάδα να αναδείξει και νέους παίκτες που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σε αυτό τον άξονα λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr, πριν λίγες ημέρες υπήρξε συνάντηση του Βασίλη Μπρέζα με τον τεχνικό Θανάση Κουτσαφτίκη (ήταν φέτος άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Διγκόζη) όπου και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για την επόμενο σεζόν και ο νεαρός τεχνικός εκτός από άμεσος συνεργάτης του Διγκόζη να αναλάβει υπεύθυνος και της ομάδας Νέων.

Εκεί εξάλλου η διοίκηση θέλει να δώσει μεγάλη βαρύτητα τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να αναδείξουν τα ταλέντα του νομού μας.
Ο Θανάσης Κουτσαφτίκης αδιαμφισβήτητα έχει μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτό το αντικείμενο αφού ήταν για πολλά χρόνια με επιτυχία προπονητής στα τμήματα υποδομών της ΑΕΛ και με σημαντικές διακρίσεις. Ο ίδιος έχει μάλιστα εδώ και μέρες ξεκινήσει να παρακολουθεί νεαρούς παίκτες που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την ομάδα. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα γίνουν και κάποιες δοκιμές.