Βαθμολογία

Πώς Τζενέρις βρέθηκε στο «Μπρούσκο»

Η Ελεν ντε Τζενέρις, η δημοφιλής αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε.... άθελά της στο ελληνικό σίριαλ «Μπρούσκο». Και βεβαίως δεν το άφησε να περάσει ασχολίαστο.

Η Ντε Τζενέρις, παρουσιάστρια μεταξύ άλλων των τελευταίων Οσκαρ, έδειξε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, «The Ellen Show», ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, όπου ο ήρωας της σαπουνόπερας, ένας ιδιοκτήτης αμπελώνα σκέφτεται την παλιά του αγάπη, την οποία έχει σε μια παλιά φωτογραφία. Η οποία φωτογραφία έτυχε να είναι αυτή της Ελεν ντε Τζενέρις από το λύκειο, όπως αποκάλυψε η ίδια. «Δεν πρόκειται για μοντάζ» διαβεβαίωσε.

Η Ελεν ντε Τζενέρις είπε ότι το ελληνικό σίριαλ της το υπέδειξε μια θαυμάστριά της εκπομπής της, η Μαρία από το Μαϊάμι, η οποία παρακολουθεί το «Μπρούσκο» από τη δορυφορική τηλεόραση. 

Η 56χρονη παρουσιάστρια, δηλωμένη ομοφυλόφιλη, σχολίασε έκπληκτη: «Δεν το καταλαβαίνω, δεν ξέρω ελληνικά και ξέρω ότι τα μαλλιά μου ήταν μια ελληνική τραγωδία εκείνον τον καιρό... Και απ' όλες τις φωτογραφίες μου, γιατί αυτή; Γιατί;»

Και ακολούθως, και αφού περιέγραψε πώς αυτό το κούρεμα της προέκυψε, συνέχισε με το ίδιο λεπτό χιούμορ της: «Αν κάποιος στην Ελλάδα μας βλέπει τώρα, ας εξηγήσει σε αυτόν τον άνδρα ότι δεν θα ξαναείμαστε ποτέ μαζί»...

">http://

Πηγή: shootandgoal.com