Βαθμολογία

Νέα Σαλαμίνα: Ανακοίνωσε τον Αουρέλιο

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάρκο Αουρέλιο ο οποίος εδώ και μία βδομάδα περίπου συμφώνησε σε όλα με την επιτροπή προγραμματισμού του συλλόγου υπογράφοντας μάλιστα και συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Μάρκο Αουρέλιο (27/3/1983) και την ένταξη του στο δυναμικό της ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015.

Ο Μάρκο Αουρέλιο αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού/επιθετικού και είναι γνωστός στο κυπριακό φίλαθλο κοινό από την τριετή του παρουσία στην Κύπρο. Την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (31 συμμετοχές, 1 τέρμα) και τη διετία 2012-2014 στον Εθνικό Άχνας (64 συμμετοχές, 10 τέρματα).

Έχει αγωνιστεί επίσης στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης (24 συμμετοχές, 2 τέρματα), του Πανσερραϊκού (11 συμμετοχές) και της Βέροιας (27 συμμετοχές-1 τέρμα). Καλωσορίζουμε τον Μάρκο Αουρέλιο στην οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».