Βαθμολογία

Αντωνίου: «Ο Δωτιέας έκανε την υπέρβαση»

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος) τελειώνει την Τετάρτη 21/5 και ο τεχνικός του Δωτιέας Αγιάς κ. Σωτήρης Αντωνίου με δηλώσεις του ανέφερε πως είναι ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια της ομάδας του. Αναλυτικά τόνισε:

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά, φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος και πετυχαίνουμε τον στόχο μας, μια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία. Θέλω να τονίσω πως ο Δωτιέας έκανε την υπέρβαση και το ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή αλλά και για το Λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων γι’ αυτό οι παίκτες μου, που προσπάθησαν πάρα πολύ και κατάφεραν απέναντι σε ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο, να σταθούν με αξιοπρέπεια και να κρατήσουν με το σπαθί τους τον σύλλογο στην κατηγορία.

Κοντά μας ήταν και η διοίκηση που πίστεψε σε αυτό που δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, ενώ θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αγιάς και της περιοχής γενικότερα που ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτης μας. Στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αμπελωνιακό θα δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, ενώ κάτι θα κάνουμε για να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο μας που τον θέλουμε και την καινούργια αγωνιστική περίοδο να βρίσκεται δίπλα μας».