Βαθμολογία

Χάνει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ντιέγκο Κόστα

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Ντιέγκο Κόστα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημερινό δημοσίευμα της Marca, μάλιστα, θεωρεί δεδομένη την απουσία του πρώτου σκόρερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, από τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με τη Ρεάλ στη Λισαβόνα.

Το πρόβλημα στο μηρό είναι αρκετά σοβαρό για να τον κρατήσει τουλάχιστον 10 μέρες εκτός προπονήσεων. Πάντως, ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, εξακολουθεί να ελπίζει. «Έχουμε πολλές ημέρες μπροστά μας. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι πολύ σημαντικός για εμάς και πρέπει να παίξει, μόνο όμως εφόσον είναι έτοιμος.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αρντά Τουράν. Θα περιμένουμε λίγες ημέρες κι αν επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, τότε θα σκεφτούμε για τους αντικαταστάτες τους» είπε ο Αργεντινός που έχει ήδη στο... τσεπάκι τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της σεζόν, μετά την κατάκτηση της Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρότι ενδεχόμενη απουσία του Ντιέγκο Κόστα (35 γκολ σε 42 ματς σε Ισπανία και Ευρώπη) μοιάζει με βαρύ πλήγμα, η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει τον τίτλο από τη Μπαρτσελόνα με ισοπαλία στο «Καμπ Νου» με τον Βραζιλιάνο (και πλέον πολιτογραφημένο Ισπανό) να μην είναι σε θέση να βοηθήσει καθώς τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Πηγή: zougla.gr