Βαθμολογία

Αγωνία μέχρι τέλους για τον Μαχητή

Έντονο ήταν το λαρισινό χρώμα στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, μιας και τέσσερις ομάδες από τον Νομό μας συμμετείχαν στο εν λόγω πρωτάθλημα. Βέβαια, ο Πυργετός στα μέσα περίπου της σεζόν αποχώρησε και μένει να δούμε τι θα κάνει του χρόνου.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες από τον Νομό Λάρισας, ο Δωτιέας Αγιάς βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο του, που είναι η παραμονή στην κατηγορία και θέλει να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις του την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Αμπελωνιακό.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» αν και ξεκίνησαν με αρκετές ελπίδες την χρονιά, δεν κατάφεραν να συνεχίσουν και έτσι μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, υποβιβάστηκαν και από του χρόνου θα αγωνίζονται στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας.

Όσον αφορά τον Μαχητή Τερψιθέας, οι ελπίδες υπάρχουν, καθώς την τελευταία αγωνιστική όχι μόνο θέλει την νίκη μέσα στην Λαμία απέναντι στην πρωταθλήτρια του Ομίλου, αλλά χρειάζεται και ήττα του Ρήγα Φεραίου, που αγωνίζεται στην Κύμη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τον τίτλο του πρωταθλητή στον 3ο Όμιλο πανηγύρισε δίκαια η Λαμία, που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Football League, ενώ αξιόλογο σχήμα παρουσίασε και η Κύμη και εντύπωση κάνει το γεγονός πως δέχτηκε πολύ λίγα γκολ, πράγμα που αποδεικνύει την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Τέλος, όλα μένουν ανοιχτά για την τελευταία αγωνιστική όσον αφορά τον υποβιβασμό και ας ελπίσουμε όλα να παν καλά και ο Μαχητής Τερψιθέας να παραμείνει στην κατηγορία, αφού το αξίζει από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε φέτος.