Βαθμολογία

«Είναι τιμή μου να με συγκρίνουν με τον Ρέμο»

10 χρόνια από τη συμμετοχή του στο Fame Story 3 μιλάει για όλα. Ο Kωνσταντίνος Αργυρός μίλησε στο «JOY» και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα ζωηρά εφηβικά του χρόνια, τα μεγάλα μεροκάματα και το αν αισθάνεται ωραίος.

- Mια εφηβική τρέλα: «Σε ηλικία 16 ετών είχα πάρει κρυφά το αμάξι του πατέρα μου. Πήγα βόλτα με τους φίλους μου, το τράκαρα και το πάρκαρα με τρόπο που να φαίνεται ότι το τράκαρε κάποιος όπως περνούσε από δίπλα. Ήμουν “έξυπνος”… Όταν μπήκα στη Νοσηλευτική με παίρνουν από το Fame Story όπου είχα στείλει αίτηση. Το λέω στον πατέρα μου και μου λέει “Άκου παιδί μου: Eπειδή θα σε πάρουνε, να ξέρεις ότι από εδώ και στο εξής, αυτή θα είναι η ζωή σου”. Και πραγματικά, ήξερε τι έλεγε».

- Για το Fame Story: «Δεν το είχα πάρει στα σοβαρά. Ήταν οι διακοπές μου μετά το σχολείο. Μου έκανε όμως καλό γιατί άρχισα να σκέφτομαι πλέον επαγγελματικά τον Κωνσταντίνο».

- Για τα μεγάλα «νυχτοκάματα»: «Δεν τα πρόλαβα. Ήμουν πολύ πιτσιρικάς και δεν είχα μεγάλο πρόγραμμα όταν ξεκινούσα. Δε με ένοιαζε όμως να βγάλω πολλά λεφτά. Μου έδινε τόση ζωή η δουλειά μου, που μου έφτανε ένα χαρτζιλίκι για να περνάω καλά με την παρέα μου».

- Η πρώτη φορά που άκουσε τον εαυτό του στο ραδιόφωνο: «Ήταν το τραγούδι «Σε ξέρω καλά», ένα latin κομμάτι. Θυμάμαι ήμουν στο αμάξι εφτά το πρωί επιστρέφοντας από δουλειά και με το που το ακούω σκάω ένα χαμόγελο και κοιτάω τον ουρανό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο…».

- Για τις συγκρίσεις: «Το να με συγκρίνουν με τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλους καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς είναι μεγάλη μου τιμή. Μεγάλωσα με αυτούς και τους θαυμάζω».

- Για τον αν αισθάνεται ωραίος: «Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Για κάποιους μπορεί να είμαι ο πιο άσχημος, για κάποιους ο πιο όμορφος. Μου αρέσει όμως να περιποιούμαι τον εαυτό μου, το ντύσιμό μου, να γυμνάζομαι».

- Τι κάνει τώρα: «Mόλις κυκλοφόρησε ο καινούριος μου δίσκος με τίτλο «Δεύτερη φορά», ένας δίσκος που κάναμε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλος και τον Ηλία Φιλίππου. Επίσης εμφανίζομαι στο Ποσειδώνιο, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή».

Πηγή: newspistol.com