Βαθμολογία

Στη Μηλίνα η 4η συνάντηση σκαραβαίων

Στη Μηλίνα διοργανώνεται φέτος η 4η πανελλήνια συνάντηση των κλασικών μοντέλων της volkswagen, σκαραβαίων και camper bus με πολλές συμμετοχές και από το Εξωτερικό, όπως Γερμανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Εσθονία, Βέλγιο και Σερβία.

Πρόκειται για κοινή συνάντηση της Ελληνικής Κοινότητας Αερόψυκτων VW και της Ελληνικής Λέσχης VW Bus, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ενώσεως Αυτοκινούμενων (I.C.A.) και την υποστήριξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και πιο συγκεκριμένα στο διάστημα από 5 έως 10 Ιουνίου με την οργανωτική βοήθεια της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Βόλου και της Λέσχης Τετρακίνησης Μαγνησίας που χάραξε την off-road διαδρομή.

Είναι μια εκδήλωση με πανελλήνιο χαρακτήρα που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος και που πλέον προσελκύει κατόχους VW από όλη την Ευρώπη. Πέρυσι πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς.

H συνάντηση στη Μηλίνα θα πλαισιώνεται από μία σειρά εκδηλώσεων ψυχαγωγικού περιεχομένου. Το πρόγραμμα προβλέπει την πραγματοποίηση συναυλίας από τοπικό συγκρότημα, προβολές ταινιών με περιεχόμενο ανάλογο των κλασικών μοντέλων για τις οποίες οι διοργανωτές φρόντισαν και πήραν τις άδειες από τις εταιρείες, παράσταση κλόουν, παιχνίδια, διαγωνισμούς, πάρτι, οχηματοδρομίες. Μεταξύ των άλλων θα γίνει επίσκεψη και στο Ναυτικό Μουσείο. Προσκεκλημένοι στη συνάντηση δεν είναι μόνο κάτοχοι της VW, αλλά όλοι οι λάτρεις των σκαραβαίων και των κλασικών κάμπερ της VW.

Επρόκειτο για τη δεύτερη συνάντηση στη Μηλίνα που σαν τοποθεσία εξυπηρετεί επειδή βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας. Ηδη έχουν δηλωθεί 45 συμμετοχές, ενώ η ημερομηνία πρόσκλησης των ενδιαφερομένων λήγει την ημέρα έναρξης της συνάντησης.

Από τη χώρα υπάρχουν συμμετοχές από Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Αγρίνιο, Κρήτη και βέβαια από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ολόκληρη τη Θεσσαλία και από Εύβοια.

Για τη διαμονή των συμμετεχόντων ο δήμος Νοτίου Πηλίου παραχώρησε το πρώην κοινοτικό camping. Το πρώην κοινοτικό campingβρίσκεται 1 χλμ από το παραθαλάσσιο χωριό και έχει όλα τα απαραίτητα μάρκετ, καταστήματα, καφέ, εστιατόρια.

Θα είναι μία μοναδική ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, τονίστηκε από τους διοργανωτές. «Το περιμένουμε με ανυπομονησία». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο site της συνάντησης: icagreece.wix.com.

Πηγή: thessalianews.gr