Βαθμολογία

Καραλαριώτου: «Το μέλλον της Λάρισας μας ενώνει»

Στο εκλογικό της κέντρο η υποψήφια δήμαρχος Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου έκανε την εξής δήλωση: «Σήμερα έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να κάνει η Λάρισα μια νέα αρχή.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες που μας εμπιστεύτηκαν, που εμπιστεύθηκαν το πρόγραμμα και τις θέσεις μας. Ευχαριστώ επίσης και όλους τους συμπολίτες μας -που ακόμα κι αν δεν μας προτίμησαν- ψήφισαν αυτοδιοικητικά, αδέσμευτοι από κομματικές προτεραιότητες και εξαρτήσεις. Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για το αποτέλεσμα που πέτυχαν και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται.

Η επιλογή που θα κάνουμε την επόμενη Κυριακή θα μας πάει μέχρι το 2020. Το αύριο της Λάρισας θα καθοριστεί από την απόφαση που θα πάρουμε. Τα προβλήματα είναι πολλά. Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας.

Το μέλλον δεν περιμένει. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς ψεύτικους διχασμούς. Μπροστά στο συμφέρον της πόλης μας δεν χωρά τίποτε άλλο. Το μήνυμα μου είναι ξεκάθαρο: Το μέλλον της Λάρισας μας ενώνει. Και μόνο ενωμένοι, μόνο όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε τη Λάρισα μπροστά».