Βαθμολογία

Αισιόδοξος ο Καλογιάννης

Ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης» υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης μόλις επιβεβαιώθηκε η είσοδός του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών σε δήλωσή του ανέφερε:  «Η Συμπαράταξη Λαρισαίων είναι στο β΄ γύρο των εκλογών και είμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτό. Τα αποτελέσματα είναι καλά για μας. Δώσαμε ένα σκληρό και ενωτικό αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες που μας στήριξαν. Δώσαμε ένα σκληρό αγώνα απέναντι σε μια προκλητική καμπάνια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.  Απέναντι σ΄ αυτό εμείς προτάξαμε  το δημοκρατικό μας ήθος, την εντιμότητά μας και την ενότητα των πολιτών.

Ενόψει του β΄ γύρου καλούμε ένα ενωτικό, ελπιδοφόρο, πανδημοκρατικό προσκλητήριο, για τις μεγάλες αλλαγές που αφορούν το Δήμο μας κα τις ζωές μας. Σ΄ αυτό το προσκλητήριο έχουν θέση όλοι οι συμπολίτες μας ανεξαρτήτως από πολιτική τοποθέτηση ή κομματική προτίμηση. Και όταν ακόμα ιδρύσαμε τη Συμπαράταξη λειτουργήσαμε ενωτικά. Συνεχίσαμε όλο αυτό το διάστημα να έχουμε προμετωπίδα την ενότητα μας. Θα ενώσουμε ακόμα πιο πολύ. Όλη τη Λάρισα για μια σοβαρή και μεγάλη δουλειά για την πόλη μας και την ζωή μας. Η δεύτερη Κυριακή θα είναι η Κυριακή της περήφανης νίκης της Συμπαράταξης Λαρισαίων».