Βαθμολογία

Την Τετάρτη τελειώνει η «οδύσσεια» για την ΑΕΛ!

Μία χρονιά δύσκολη για την ΑΕΛ φτάνει στο τέλος της. Η «Βασίλισσα» μετείχε (οικιοθελώς) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 2ο όμιλο με στόχο να περάσει από αυτή με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να επανέλθει αρχικά στην δεύτερη κατηγορία.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Κάτι τέτοιο έγινε πραγματικότητα, με την ΑΕΛ να κατακτά το πρωτάθλημα αλλά να στέφεται και κυπελλούχος αυτής της κατηγορίας. Τα προβλήματα μέσα στη χρονιά ήταν πολλά και σίγουρα μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία αυτή που θα πρέπει να βγει κερδισμένη είναι η ομάδα και να υπάρχει μεγάλη συσπείρωση του κόσμου για το αύριο…

Την προσεχή Τετάρτη 21/5 η ΑΕΛ θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι της φετινής «οδύσσειας» κόντρα στον υποβιβασμένο Κάστωρ στο γήπεδο της Χλόης εκτός απροόπτου αφού παρά την θέληση και των δύο ομάδων το ματς να γίνει στο Αλκαζάρ η ΕΠΟ δεν έχει δώσει το «πράσινο» φως και λογικά δεν θα αλλάξει κάτι στις ελάχιστες μέρες που απομένουν μέχρι το ματς.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του (είναι και οι εκλογές…) και το ραντεβού έχει δοθεί για το απόγευμα της Δευτέρας όπου και θα ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία για το τελευταίο ματς με τον Κάστωρ. Εκεί σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως έγινε και με τον Θεσπρωτό.