Βαθμολογία

Από ένα γκολ Πελασγιώτιδα και Λάρισα ’88

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πελασγιώτιδα και Λάρισα ’88 για τα μπαράζ παραμονής στην Β’ ΕΠΣΛ, με την «Πέλα» να τερματίζει πρώτη στην σχετική βαθμολογία και πλέον να περιμένει για να δει τι θα κάνουν τόσο ο Μαχητής Τερψιθέας στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, όσο και η Δήμητρα Γιάννουλης στα μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα του Θανάση Αθανασόπουλου ήταν αυτήν που άνοιξε το σκορ, όταν στο 15ο λεπτό, ο Κωνσταντίνου έκανε το 1-0. Στο 20’ η Πελασγιώτιδα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ο Γελαλής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε από την άσπρη βούλα. Συγκεκριμένα, στο 60’ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για χέρι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιος Σ., που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Ροκάς, Σελήνης, Ντάμαλης, Ναστούδης, Μακρής(68’ Κόκκινος), Ζάχος, Κωνσταντίνου(60’ Μπικιώτης λ.τ.), Αλεξανδρής, Γούπος, Αντωνόπουλος.

Πελασγιώτιδα: Κιος Β., Τατσέλος, Τέλιος, Κατσιάβας(46’ Θύμιος λ.τ.), Τούρκου, Λαζαρίδης, Σαλαβέρης(84’ Τεκέδης λ.τ.), Γελαλής Π., Τσαβαλιάς, Κιος Σ., Δαμασιώτης(92’ Κουτίνας).