Βαθμολογία

Επιβλητική νίκη για τον Πλατύκαμπο

Νίκη με σκορ 4-0 κατάφερε να πάρει η ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Α1’ ΕΠΣΛ, απέναντι στον Απόλλωνα Βρυσιών. Το πρώτο μέρος, κύλησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο μηδέν, όμως στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Πλατυκάμπου κατάφερε να πετύχει και τα τέσσερα τέρματα και να πάρει μια αδιαμφισβήτητη νίκη.

Συγκεκριμένα, στο 65’ ο Αργύρης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μαυρομάτης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 70’ ο Γκέκας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη που θα ακολουθούσε, ενώ στο 80’ ο Αργυρούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Παϊτέρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου: Παϊτέρης, Καραχάλιος, Χαρταλάμης, Τσούτσας, Αργυρούλης, Μαυρομάτης(67’ Μπαρούτας), Σεϊζης, Ρουμπιές(46’ Γκέκας), Παϊτέρης, Τζουρτζουκλής, Αργύρης(73’ Ηλιόπουλος).

Απόλλων Βρυσιών: Χουλιάρας, Κίτσιος, Στεφανής, Πετσιάνης(60’ Καμπουρούδης), Βαΐτσης(70’ Καναβός), Λούκωτος, Γκόβαρης, Γιαχνής, Παπαδόπουλος, Μπλέτσας(60’ Ράιος), Τασιόπουλος.