Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στην Τσαριτσάνη

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ - ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ  (5-2)

Οικονόμος Τσαριτσάνης και Δολιχιακός αναμετρήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε φιλική αναμέτρηση, στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων που διέπουν τα δύο σωματεία της επαρχίας Ελασσόνας. Οι 2 ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας αρκετά γκολ και πλούσιο θέαμα στους 100 περίπου θεατές, που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ο Δολιχιακός τελείωσε προ τριών εβδομάδων τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ενώ για τον Οικονόμο απομένει μία ακόμα αγωνιστική, αυτή της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στην Τσαριτσάνη.

Οι προπονητές Κ. Κατσάρας (Οικονόμου) και Κ. Καζάκης (Δολιχιακού) χρησιμοποίησαν στο παιχνίδι αρκετά νέα παιδιά καθώς και παίχτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μένοντας ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την ικανότητα των παιχτών τους, ενόψει μάλιστα του σχεδιασμού των ομάδων για τη νέα περίοδο.

Η διαφορά κατηγορίας καθώς και δυναμικότητας των 2 σωματείων ήταν εμφανής χωρίς ωστόσο ο κατά 2 κατηγορίες μικρότερος Δολιχιακός να υστερήσει σε θέληση και προσπάθεια απέναντι στους δευτεραθλητές του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής παίχτες του Οικονόμου.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης διαμορφώθηκε σε 5-2 υπέρ της ομάδας της Τσαριτσάνης, για την οποία σκόραραν οι Μπαμπάλης (15΄), Καλπίας (50΄), Χάμος (53΄), Υ.Δ. παίχτης (61΄) και ο νεαρός Λεβέντης (81΄). Τα τέρματα του Δολιχιακού σημείωσαν οι Σουγλής Στ. (51΄) και Τόλιος Γ. (70΄).

Ο Οικονόμος είχε επίσης 3 δοκάρια, στο 31΄ με τον Τόλιο, στο 60΄ με τον Κουμπούρα και στο 83΄ με τον Χάμο.

Τον αγώνα διεύθυναν οι κ Ν. Σουλιώτης, Ν. Κεραμίδας και Γ. Δήμου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καρακώστας, Καλαμάς, Καλπίας, Σιαφαρίκας, Μουλτσιάς, Τόλιος, Μπαμπάλης, Ματούλας, Παίχτης υπό δοκιμή, Κουρδής. Αγωνίσθηκαν στο δεύτερο μέρος και οι Κουμπούρας, Πρικάκης, Κολιός, Χάμος, Καραγκούνης, Καραμήτσιος, Σακοράφας, Λεβέντης, Ζήσαρος και ένας ακόμη υ.δ. δαίχτης.

ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης, Μπέλτσιος, Ντόκος, Τριανταφύλι, Σαπάκος, Τσάτσος Γ., Σουγλής Στ., Σουγλής Κ., Σουγλής Ζ., Λιόλιος Β., Λιόλιος Γ. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Παπακωνσταντίνου, Τσάτσος Ν., Σιαμαντούρας, Τόλιος Γ., Τζήκας, Δριστέλας, Νούσιας και Ρουμπιές.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος μητροπολίτη Ελασσόνος κυρού Βασιλείου.

Γιώργος Μπαμπάλης