Βαθμολογία

Οι Νέες Καρυές τον τίτλο του «υπερπρωταθλητή»

Οι Νέες Καρυές κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο του «υπεροπρωταθλητή» της Β’ ΕΠΣΛ, καθώς κέρδισαν με σκορ 0-2 μέσα στην Ανάβρα την Προοδευτική και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του σχετικού βαθμολογικού πίνακα, ενώ δεύτερη τερμάτισε η ομάδα της Ανάβρας και τρίτη η Ακαδημία Τυρνάβου.

Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, τελείωσε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Από εκεί και πέρα όμως, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 50ο λεπτό, όταν ο Κυριακάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μανώλης, γράφοντας το 0-1.

Στην συνέχεια, η Προοδευτική Ανάβρας, απώλεσε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με αποκορύφωμα το πέναλτι που κέρδισε στο 75’ ο Μπελιάς και εκτέλεσε ο Σχοινάς, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας των Νέων Καρυών, Ζεϊμπέκης κατάφερε να αποκρούσει και να διαφυλάξει το μηδέν για την εστία του.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκόγκας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Ζεϊμπέκη να αποκρούει και πάλι, ενώ στο 80’ ο Μπελιάς από την μικρή περιοχή και σε κενό τέρμα δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Μανώλης έκανε ένα σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Δημηνίκος, όμως στην επαναφορά ο Αλατζίδης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Προοδευτική Ανάβρας: Δημηνίκος, Πάτσικας, Χαϊδούλης(75’ Μπουζώνας), Γκόγκας, Μαλλιάρας, Γιαννουλέας, Γκιόσι(70’ Καρακώστας), Γάκης(60’ Παρλάντζας), Σχοινάς, Μπελιάς, Καραφίλλι.

Νέες Καρυές: Ζεϊμπέκης, Καψαλός, Ζαχαριάς, Αετόπουλος, Γκερλιώτης, Κυριακάκης(57’ Μέλι), Γκούγκλας(82’ Παλαμίδας), Μίκα, Χατζηγρηγορίου, Πασχούδης(75’ Αλατζίδης), Μανώλης.