Βαθμολογία

Οι δύσκολες στιγμές του Αντώνη Βαρδή

Βιώνοντας μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, ο Γιάννης Βαρδής ανοίγει την καρδιά του στο περιοδικό ΕΓΩ weekly και τον Πάνο Γιαννακόπουλο, και αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή....

«Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι ο πατέρας μου πληρώνει για κάτι που έκανε στη ζωή του. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι ίσως να είναι μια πολύ σκληρή δοκιμασία για κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Δεν ξέρω ακριβώς τι για να το κατονομάσω. Σίγουρα πάντως ο πατέρας μου δοκιμάζεται», παραδέχεται χαρακτηριστικά και σημειώνει ότι πλέον η κατάσταση υγείας του δεν είναι ελεγχόμενη. «Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία», αναφέρει ο ίδιος και συνεχίζει «Είναι σε θέση να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω του. Απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά. Δεν περπατάει».
Όσο για το τι λένε οι γιατροί;

Ο Γιάννης Βαρδής επισημαίνει «Αισιοδοξούν αλλά πρέπει να κάνει και ο ίδιος κάποια βήματα. Όλη η ιστορία είναι εκείνος. Η ψυχολογία του. Πόσο θέλει ο ίδιος να το παλέψει». Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και σύντομα ο μεγάλος τραγουδιστής να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας του.

Πηγή: newspistol.com