Βαθμολογία

Φαλκάο: «Εάν νιώθω καλά θα πάω στο Μουντιάλ»

Ο Κολομβιανός επιθετικός, Ρανταμέλ Φαλκάο δήλωσε ότι δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί καθώς ακόμη αναρρώνει από την επέμβαση στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι έχει καλό προαίσθημα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, που θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου.

Η μεγάλη ελπίδα της νοτιαμερικανικής χώρας, που επέστρεψε στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή ύστερα από 16 χρόνια απουσίας, βρίσκεται μεν στην προεπιλογή που ανακοίνωσε ο εκλέκτορας της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

«Αυτό είναι το ερώτημα» είπε ο Φαλκάο μιλώντας στην ισπανική αθλητική εφημερίδα «Marca», όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες του να παίξει στο τουρνουά της Βραζιλίας. «Στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να ληφθεί μια απόφαση σύμφωνα με την κατάστασή μου» πρόσθεσε ο επιθετικός της Μονακό.

«Μιλώντας ποδοσφαιρικά, θα είναι αδύνατο να φτάσω εκεί ευρισκόμενος στο 100%. Για να συνοψίσω, αν έχω καλό προαίσθημα θα πάω. Αν όμως δω ότι δεν είμαι σίγουρος και πως δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω, δεν θα πάω». Η Κολομβία μετέχει στον Γ΄ όμιλο, μαζί με τις Ελλάδα, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία.

Πηγή: zougla.gr