Βαθμολογία

Διαμάντος: «Αλλάζουμε την πόλη μας»

Ολοκληρώθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Λάρισας, Ντίνου Διαμάντου, με τον συνδυασμό «Νέα Λάρισα» που έγινε στην πλατεία Λαμπρούλη, στο Φρούριο της Λάρισας, παρουσία πλήθους κόσμου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του και τις προτάσεις του για την παιδεία, την υγεία, την ανεργία, αλλά και την δυνατότητα εξέλιξης νέων τεχνολογιών στην Λάρισα. Στο πλευρό του μάλιστα είχε και κάποιους επιστήμονες, που από την πλευρά τους ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αναφέρθηκαν στο πως θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα του κυρίου Διαμάντου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κύριος Διαμάντος: «Καλησπέρα σας φίλοι και συμπολίτες. Πριν λίγο καιρό διακηρύξαμε την δημιουργία του Φρουρίου των φυλάκων. Το Φρούριο της ζωής όλων. Γιατί είστε εσείς εδώ σήμερα, οι φύλακες της Νέας Λάρισας, οι φύλακες της νέας ζωής μας. Αλλάζουμε την ζωή μας και την πόλη μας με την Νέα Λάρισα. Πρόκειται για ένα φρούριο ευνομίας, δικαιοσύνης, ισότητας, απλότητας, διαφάνειας και λογοδοσίας. Αυτό που μας αξίζει και αξίζει για την νέα γενιά. Δεν θα επιτρέψουμε η θέση του Δημάρχου στην τοπική αυτοδιοίκηση να γίνει επάγγελμα, δεν θα επιτρέψουμε κάποιοι άλλοι να ζουν από την δική μας ζωή, αλλά και τόσων άλλων ανθρώπων.

Αλλάζουμε την πόλη μας και αλλάζουμε το μέλλον μας. Έτσι λοιπόν, αφήνουμε πίσω το παλιό και ας συνομιλήσουμε όλοι μαζί για το δικό μας μέλλον. Ξεχάστε τους, αποτελούν παρελθόν και την Κυριακή αυτό θα πιστοποιηθεί από την ψήφο του λαρισαϊκού λαού. Κάποιοι ψάχνουν να βγουν πρωθυπουργοί και παν στις κεντρικές πλατείες. Εμείς ερχόμαστε εδώ, στην πλατεία του Αριστείδη Λαμπρούλη, του οραματιστή δημάρχου. Φίλες και φίλοι, θέλω να σας ακούσω, γιατί θα αλλάξουμε. Είμαστε μια πόλη που ζει σε σκοταδισμό, αναφορικά με την πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες, καιρός αυτό να αλλάξει. Υπάρχουν συστήματα δημοτικής διαύγειας, όπου κάθε πολίτης θα έχει πρόσβαση στα οικονομικά του Δήμου. Με εμάς, θα ξέρετε τα πάντα, διότι δικαιούστε να τα ξέρετε».