Βαθμολογία

Στη Γιάννουλη ο Καλογιάννης

Ομιλία του συνδυασμού ‘’Συμπαράταξη Λαρισαίων’’ του υποψήφιου δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο καφενείο ‘’ Απ. Θάνου’’ στη Γιάννουλη.

Ο κ Καλογιάννης μίλησε στους θαμώνες με απλό και περιεκτικό τρόπο αναφερόμενος στο χθες, αναλύοντας το σήμερα και στοχεύοντας στο αύριο της νέας Λάρισας καθώς και των περιοχών που εντάσσονται στο διευρυμένο δήμο.

Χρειάζεται είπε να γίνει ανατροπή σε πρόσωπα και πολιτικές, κάτι που θα επιφέρει την κύρια ανατροπή στα δρώμενα της πόλης. Η Γιάννουλη είναι κομμάτι της Λάρισας που αναπτύσσεται πολύ γοργά, σαφώς με προβλήματα τα οποία χρειάζονται ιεράρχηση και λύση.

Η παράκαμψη του κεντρικού δρόμου της Γιάννουλης, η βελτίωση της καθαριότητας, η κατασκευή έργων (διαμόρφωση και διάπλαση των κοινοχρήστων χώρων στις νέες συνοικίες κ.α.) θα είναι στην πρώτη προτεραιότητα του υποψήφιου δημάρχου.

Χαρακτήρισε τη διαφάνεια, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, τον περιορισμό των οικονομικών σπαταλών στο δήμο, σαν κύρια στοιχεία που θα συνοδεύουν τις ενέργειες και θα ταυτίζονται με τη νέα δημοτική αρχή, δίνοντας παράλληλα βήμα στους πολίτες να συνδιαμορφώσουν την πολιτική που θα ακολουθήσει ο δήμος προς όφελος των πολιτών. Άκουσε προβλήματα από τους πολίτες και συνομίλησε μαζί τους, ζητώντας από αυτούς τη δύναμη να στηρίξουν την προσπάθεια του συνδυασμού του.

Παραβρέθηκαν ακόμη στην ομιλία οι παρακάτω υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι: Αράπκουλε Δ., Ραπτοτάσιου Ρ., Ρεβήσιος Κ., Βρέλλιος Χρ., Κοσμέτσας Ν., Κουτσαντώνη – Κουκουράβα Γ., Κουτσώνας Θ., Μήτσιου Σ. και Φατούρας Κ.

Ο κ Καλογιάννης συνάντησε τυχαία τον κ Τζανακούλη κατά τη διάρκεια που και οι 2 είχαν προεκλογική κίνηση στη Γιάννουλη, μη παραλείποντας να τον χαιρετίσει εγκάρδια και παρά την όποια πολιτική αντιπαλότητα

Γιώργος Μπαμπάλης