Βαθμολογία

Συγκέντρωση Τζανακούλη στη Γιάννουλη

Συγκέντρωση δημοτών του συνδυασμού ‘’Λάρισα Πόλη του Αύριο’’ του Κώστα Τζανακούλη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Γιάννουλη. Στο ΚΑΠΗ της πόλης ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, τη συνοδεία συνεργατών του, μίλησε σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, συζητώντας και ακούγοντας τα προβλήματα που αφορούν τους ίδιους και την κοινωνία της Γιάννουλης γενικότερα.

Αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο, όπως το χαρακτήρισε, του δήμου όλα τα προηγούμενα χρόνια καθώς και στα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν στη Γιάννουλη το τελευταίο διάστημα (αποχέτευση ακαθάρτων και διοχέτευση ομβρίων υδάτων κ.α.) σε εποχές μάλιστα κρίσης με σημαντικές περικοπές στα οικονομικά τόσο των δήμων όσο και της χώρας.

Χαρακτήρισε τη Γιάννουλη ως λίαν αναπτυσσόμενη περιοχή σε απόσταση αναπνοής από τη Λάρισα, η οποία πρέπει και θα προσεχθεί ακόμη περισσότερο σε πολλούς τομείς (καθαριότητα, ασφαλτόστρωση των νέων συνοικιακών δρόμων, δημιουργία χώρων αναψυχής και συνέχιση των εργασιών ανάδειξης του αθλητικού κέντρου στα νότια της πόλης κ.α.).

Πιο νωρίς περιδιάβηκε σε κεντρικούς δρόμους της Γιάννουλης επισκεπτόμενος  καταστήματα και καφενεία, όπου χαιρέτησε και συνομίλησε με τους πολίτες. Στην ομιλία στο ΚΑΠΗ παραβρέθηκαν ακόμη οι παρακάτω υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι: Δαβλέρης Ι., Κατσαβός Ε., Μαμάκος Αθ., Τσιλίγκας Γ., Αγραφιώτη Μ., Ακριβούλης Γ., Γαλάτος Α., Γιαννακόπουλος Αν., Ζάχος Ζ., Κοτάκου Μ., Σούρλα – Σκάρλου Μ., Τσιγγάνης – Χαλκιάς Κ., Καραδήμας Δ., Κουλουψούζης Η., Κυριακίδης Αθ., Μπλιάμπλια – Μπαρούτα Θ., Νάστου Γ. και Οικονόμου Γ.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κ. Τζανακούλης και Απ. Καλογιάννης συναντήθηκαν στη Γιάννουλη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους κίνησης στην πόλη και δεν παρέλειψαν να χαιρετηθούν εγκάρδια

Γιώργος Μπαμπάλης