Βαθμολογία

Τζανακούλης: «Η Λάρισα έγινε μια σύγχρονη πόλη»

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Λάρισα πόλη του αύριο» Κωνσταντίνος Τζανακούλης έδωσε την Τετάρτη το βράδυ την κεντρική του ομιλία στην πλατεία ταχυδρομείου όπου και μίλησε για το έργο του όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην εξουσία, καθώς και για τις θέσεις του στην επανεκλογή του. Χαρακτηριστικά τόνισε:

Της Βάσως Γκατζούλη

«Αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια για μια Λάρισα σύγχρονη, ανθρώπινη ευρωπαϊκού επιπέδου και ύστερα από σκληρή δουλειά καταφέραμε με τους συνεργάτες μου να εντάξουμε τη Λάρισα στο κλαμπ των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Έχουμε συνεχώς νέες ιδέες και απόψεις και τις ανανεώνουμε με όλους τους Λαρισαίους. Ακούμε όλο τον κόσμο, το έργο μας είναι έργο όλων των συμπολιτών μας. Εστιάσαμε περισσότερο και εφαρμόσαμε όλα αυτά τα χρόνια άριστη κοινωνική πολιτική και έτσι η πόλη έμεινε όρθια και όταν ήρθε η κρίση (κανείς συμπολίτης μας δεν πείνασε). Είμαστε περήφανοι γιατί η πόλη μας είναι καθαρή και καταπράσινη. Εκατοντάδες παιδιά με τη βοήθεια επιχειρήσεων παίρνουν το πρωινό τους, δίνουμε συσσίτια σε άπορες οικογένειες.

Ο υποψήφιος κ. Ακριβούλης Γιώργος

Ο υποψήφιος στην Κοιλάδα Λάρισας κ. Κερμελίδης Κων/νος

Έχουμε ιδρύσει το κοινωνικό παντοπωλείο, ιατρεία, φαρμακείο. Δημιουργήσαμε και έμμεσα και άμεσα εκατοντάδες θέσεις εργασίας, έχουμε δώσει προτεραιότητα και έχουμε αναβαθμίσει τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, επίσης δώσαμε βαρύτητα και στα ΚΑΠΙ όλων των περιοχών. Λειτουργεί κέντρο με δημοτικά ιατρεία στον Άγιο Κωνσταντίνο και στον Άγιο Γεώργιο για τους ανασφάλιστους. Ο πολιτισμός ήταν στις μεγάλες προτεραιότητές μας και ολοκληρώσαμε τα έργα που αφορούν το αρχαιολογικό μουσείο στο Μεζούρλο το οποίος παραλάβαμε λεηλατημένο και σήμερα μπορεί να δέχεται επισκέψεις.

Ο υποψήφιος κ. Χατζηχρήστος Κων/νος

Η υποψήφια κ. Γώγου Βασιλική

Επίσης το λαογραφικό μουσείο το πήρε ο Δήμος Λαρισαίων και θα κάνουμε τα εγκαίνια του. Η πινακοθήκη που εγκαινιάστηκε το 2003 παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας, ο Μύλος του Παπά, το Αρχαίο θέατρο που άνοιξε το 2004, όταν περνούσε η Ολυμπιακή φλόγα από την Αθήνα. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το μεγάλο μας έργο που είναι το ποτάμι και είναι η ζωή της πόλης έτσι όπως το φτιάξαμε με ένα μήκος 5.000 χλμ., όπου υπάρχει ο ποδηλατόδρομος και μπορούν και γίνονται αθλήματα από την ΔΕΥΑΛ μέχρι τη Νέα Σμύρνη με το πολύ όμορφο φεστιβάλ Πηνειού που γίνεται κάθε χρόνο.

Η υποψήφια κ. Βουτσιλά - Σκύφτα Ελλήνα και ο υποψήφιος κ. Νεμπεγλέρας Κων/νος

Η Λάρισα έχει γίνει καταπράσινη, έχουμε φυτέψει πάνω από 60.000 δέντρα και επίσης πεζοδρομήσαμε και δημιουργήσαμε όμορφα τους δρόμους. Το έργο μας ήταν σημαντικό και στα αντιπλημμυρικά έργα για την διαφύλαξη της πόλης μας. Για όλα αυτά λοιπόν και για πολλά άλλα που θα γίνουν ζητάμε την ψήφο σας για την επόμενη πενταετία».