Βαθμολογία

Ελπίζει και μάχεται για την παραμονή η Τερψιθέα

Νίκη πήρε ο Μαχητής Τερψιθέας στην έδρα του, απέναντι στην Καρδίτσα, την οποία κέρδισε με σκορ 3-1 και πλέον περιμένει την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου, ούτως ώστε να δει τι θα γίνει με την παραμονή, κάτι που δεν είναι όμως καθαρά στο δικό του χέρι.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Με δεδομένο ότι η Λαμία κέρδισε την Νάουσα αυτήν την αγωνιστική, η ομάδα του Νομού μας, θα πάει στην πρωτεύουσα του Νομού Φθιώτιδας την τελευταία αγωνιστική με μόνο στόχο την νίκη, ενώ χρειάζεται ήττα της Νάουσας και του Ρήγα Φεραίου. Από ότι φαίνεται όμως οι παίκτες πιστεύουν στην παραμονή, κάτι που απέδειξαν και σήμερα με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν απέναντι στην αξιόμαχη αν και υποβιβασμένη Καρδίτσα.

Έτσι, αφού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Νικούλη στο 26’ κράτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο ισοφαρίστηκαν στο 44’, όταν η Καρδίτσα έκανε το 1-1 με τον Τζοβάρα, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, από τα πρώτα λεπτά ο Μαχητής μπήκε στο γήπεδο θέλοντας ένα δεύτερο γκολ, κάτι που δεν άργησε να έρθει, όταν στο 47’ ο Φλώρος έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1, διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Κρεββατάς.

Το φιλμ του αγώνα

9’: Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Μαχητή, σχετικά νωρίς στο παιχνίδι. Ο Νικούλης, με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Κρεββατά σε θέση τετ α τετ, όμως αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.

18’: Πρώτη ευκαιρία για την Καρδίτσα, με τον Τζοβάρα όμως να στέλνει την μπάλα άουτ.

26’: Ο Μαχητής ανοίγει το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Φλώρος τροφοδότησε τον Νικούλη και αυτός έκανε το 1-0.

28’: Ο Λιλολάρι, βγήκε μόνος του από δεξιά και αφού πήρε όσα μέτρα είχε μπροστά του μπήκε στην περιοχή, έκανε την μπαλιά, όμως οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

44’: Ο Νάκου Δ., έκανε ένα σουτ με την μπάλα αρχικά να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Θυμιόπουλος έκανε ένα σουτ αλλά απέκρουσε ο Μπρέλλας και στην συνέχεια ο Τζοβάρας κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

47’: Ο Νικούλης έκανε μια σέντρα-σουτ από αριστερά και ο Αμίλης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

48’: Εκτελέστηκε το κόρνερ από τον Κυριάκο, ο Φλώρος πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το 2-1, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Μαχητή.

90’: Σέντρα του Μαλάκου από αριστερά, ο τερματοφύλακας έχασε την μπάλα σχεδόν μέσα από τα χέρια του και ο Κρεββατάς από κοντά έκανε το 3-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Κρίτσας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Νικούλης(60’ Σαββίδης), Μολάς(69’ Παυλόπουλος), Πατσιαβούρας(80’ Μαλάκος), Κυριάκος, Κρεββατάς.

ΑΟ Καρδίτσας(Σάκης Τίκας): Αμίλης, Θυμιόπουλος, Νάκου Χρ., Κωνσταντινίδης, Νάκου Δ., Τσέλιος, Παπαευαγγέλου, Τριανταφύλλου, Κεφαλάς, Μεσιακάρης, Τζοβάρας.