Βαθμολογία

Ηττήθηκε στο δεύτερο ο Αμπελωνιακός

Εντός έδρας ήττα γνώρισε με σκορ 0-3 από την ομάδα του Μακροχωρίου. Η ομάδα του Νομού μας, που είναι ήδη υποβιβασμένη, προσπάθησε να παίξει μόνο για την αξιοπρέπεια της και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος, με κύριους εκφραστές τους Συκιώτη και Αλεξανδρή.

Παρ’ όλα αυτά, ένα πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο 65’ ήταν η αρχή των γκολ για την Ένωση Αποστόλου Παύλου, με τον Καφφέ να μετουσιώνει την εσχάτη των ποινών σε γκολ. Ο ίδιος παίκτης, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 74’ ενώ δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 0-3, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έχουν ενστάσεις αναφορικά με το πέναλτι, καθώς θεωρούν πως δόθηκε άδικα, ενώ υποστηρίζουν πως και το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Αμπελωνιακός(Δημήτρης Καπετανόπουλος): Τρούκης, Χατζούλης, Τζιαρτζιάνης, Μεζίνι, Κομισόπουλος(85’ Βασιλειάδης), Κούρο, Νάστας(46’ Αλεξανδρής), Μπίκος, Παπανδρέου, Συκιώτης(65’ Μαυρίδης), Γκαμπέτας.