Βαθμολογία

Τα φώτα σε Ψαχνά και Κέρκυρα

Κομβική αναμένεται να είναι η 10η αγωνιστική των play off της Football League. Οι τέσσερις αναμετρήσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ή να περιπλέξουν χειρότερα την κατάσταση, καθώς οι βαθμολογικές διαφορές είναι μικρές και όλες οι ομάδες έχουν ακόμα ελπίδες.

Στις 17:00 ο Ηρακλής Ψαχνών υποδέχεται τον φορμαρισμένο Αιγινιακό και με νίκη μπορεί να βρεθεί στη δεύτερη θέση, ανάλογα με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Την ίδια ώρα στον Βόλο, ο τοπικός Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον Φωστήρα, έτσι ώστε να κάνει εντυπωσιακό φίνις και να προλάβει το τρένο της απευθείας ανόδου.

Στις αναμετρήσεις των 19:30, αναμφίβολα ξεχωρίζει η «μάχη» κορυφής ανάμεσα στην Κέρκυρα και τη Νίκη Βόλου. Οι «Φαίακες» θέλουν να ανέβουν και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να ξεπεράσουν τους φιλοξενούμενούς τους. Από την πλευρά της η Νίκη, θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να «αγκαλιάσει» ακόμα πιο σφιχτά την κορυφή. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής υποδέχεται τα Χανιά και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Το σημερινό πρόγραμμα της αγωνιστικής

17.00: Ηρακλής Ψαχνών - Αιγινιακός

17.00: Ολυμπιακός Βόλου - Φωστήρας

19.30: Ηρακλής – Χανιά

19.30: Κέρκυρα - Νίκη Βόλου