Βαθμολογία

Η Ρένα μίλησε στη Γιάννουλη

Τη Γιάννουλη επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Μαϊου η υποψήφια δήμαρχος Λάρισας και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’ Λάρισα - Νέα Αρχή’’ κ Ρένα Καραλαριώτου.

Νωρίς το απόγευμα έγινε συγκέντρωση στην πλατεία των παλαιών εργατικών κατοικιών της Γιάννουλης, όπου παραβρέθηκε αριθμός κατοίκων, συζητώντας και εκθέτοντας τα ζητήματα που αφορούν τη συνοικία στην υποψήφια δήμαρχο και στους συνεργάτες της.

Ακολούθησε ομιλία στο καφενείο Μπαργιώτα στο κέντρο της Γιάννουλης, παρουσία πλήθους κόσμου, ο οποίος στηρίζει το συνδυασμό ‘’Λάρισα - Νέα Αρχή’’ αφενός, προσμένοντας αφετέρου από τη νέα δημοτική αρχή, εφόσον εκλεγεί, να ενσκύψει στα πολλά και ποικίλα προβλήματα της περιοχής, δρομολογώντας τις απαραίτητες λύσεις.

Την υποψήφια δήμαρχο καλωσόρισε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γιάννουλης κ Γ. Πακάκης, ο οποίος ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του συνδυασμού της και συνόδεψε προηγουμένως τόσο στις εργατικές κατοικίες όσο και στους κεντρικούς δρόμου της πόλης.

Στην ομιλία της η κ Καραλαριώτου έδειξε αρχικά ενήμερη και γνώστης των προβλημάτων, θεωρώντας εφικτές τις λύσεις σε πολλά ζητήματα καθώς επίσης ανέφερε πως είναι επιβεβλημένη η δρομολόγηση ενεργειών που θα συμβάλλουν  στην ανάταση της περιοχής.

Στους στόχους που θα επικεντρωθεί σαν νέα δημοτική αρχική, όπως ανέφερε η ίδια, για την κοινότητα της Γιάννουλης, συμπεριέλαβε τη διάνοιξη και συντήρηση των αγροτικών δρόμων, τη συμμόρφωση των εγκαταλειμμένων νέων συνοικιών με σημαντικές παρεμβάσεις στους τομείς της καθαριότητας, της δημιουργίας πρασίνου, της ασφαλτόστρωσης των δρόμων κ.α.

Τόνισε επίσης την ανάγκη παράκαμψης του κεντρικού δρόμου Λάρισας – Τυρνάβου, ο οποίος χωρίζει τη Γιάννουλη στα δύο, πεζοδρομώντας το τμήμα της οδού που ενώνει την είσοδο και έξοδο της πόλης.

Το στοίχημα είναι βαρύ και οι δυσκολίες μεγάλες, ανέφερε, θα τολμήσουμε όμως και με τη στήριξη και βοήθεια των πολιτών θα πετύχουμε, είπε. Ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν στο συνδυασμό της τη δύναμη εκείνη που χρειάζεται, ώστε να γίνει η αρχή μιας νέας προσπάθειας, που θα αλλάξει την όψη τόσο της Λάρισας όσο και των γειτονικών περιοχών, οι οποίες περιλαμβάνονται στην διοικητική αρμοδιότητα της Λάρισας. Κλείνοντας την ομιλία της, είπε πως τα μηνύματα είναι θετικά και η αισιοδοξία για τη νίκη διάχυτη.

Άκουσε προβλήματα που τέθηκαν από τους κατοίκους, μετέχοντας η ίδια στις παρέες, συνομιλώντας και ανταλλάσοντας από κοντά απόψεις  με τους παραβρισκόμενους. Την κ Καραλαριώτου συνόδευαν στη Γιάννουλη αρκετά στελέχη του συνδυασμού της, σε τοπικό και δημοτικό επίπεδο.  

Γιώργος Μπαμπάλης