Βαθμολογία

Ένα βαθμό χρειάζεται ο Οικονόμος για να τερματίσει δεύτερος

Ο στόχος του Οικονόμου να τερματίσει δεύτερος στον όμιλο πλησιάζει ολοένα και περισσότερο να υλοποιηθεί, καθώς ένα μόνο βαθμό χρειάζεται το συγκρότημα της Τσαριτσάνης στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, για να πετύχει τη σπουδαία αν μη τι άλλο διάκριση.

Σημερινός αντίπαλος των «Πρασίνων» είναι ο έτερος διεκδικητής της 2ης θέσης, ο Εθνικός Φιλιππιάδας, η πορεία του οποίου διαγράφεται ως αρκετά αξιόλογη κατά τη φετινή χρονιά.

Οι παίχτες του Κ. Κατσάρα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όπως άλλωστε έκαναν σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα,  θα αντιμετωπίσουν και τον Εθνικό Φιλιππιάδας στην έδρα του, επιδιώκοντας και προσβλέποντας στο θετικό αποτέλεσμα.

Μοναδικές απουσίες στην σημερινή ομάδα κρούσης της Τσαριτσάνης είναι ο τραυματίας Παπαγεωργίου και ο στρατευμένος Σιαφαρίκας, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και στη νέα αυτή αγωνιστική πρόκληση.

Αιχμή του δόρατος στη φαρέτρα του Λαρισαίου τεχνικού αποτελεί σαφώς ο νεαρός φορ του Οικονόμου Λεωνίδας Κωστούλας, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ του ομίλου με 20 τέρματα, όσα και ο Στεφανίδης της ΑΕΛ και ακολουθούν ο Παναγιωτόπουλος του Εθνικού Φιλιππιάδας με 18 και ο Γκούρτσας της ΑΕΛ με 17.

Ο Κωστούλας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τον τελευταίο καιρό, συμβάλλοντας αυτός και οι συμπαίχτες του στην ποδοσφαιρική καταξίωση του συλλόγου της Τσαριτσάνης στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, αποτελώντας ιδιαίτερη περίπτωση.

Η αποστολή του Οικονόμου θα ξεκινήσει στις 10:00 σήμερα το πρωί από την Τσαριτσάνη για τη Φιλιππιάδα, γευματίζοντας οι παίχτες στα Σέρβια, κατά τη διάρκεια της διαδρομής.   

Γιώργος Μπαμπάλης