Βαθμολογία

Αυτός είναι ο ΣΥΖΥΓΟΣ της Conchita

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο της φετινής Eurovision, είστε πολύ γελασμένοι. Η Conchita Wurst μπορεί να περπατούσε για δυο περίπου εβδομάδες με άνεση στους δρόμους της Κοπεγχάγης, ισορροπώντας πάνω σε δωδεκάποντες γόβες, να γέμιζε μόνη της μια ολόκληρη σκηνή στις πρόβες της, κάνοντας όλους να την παρακολουθούν μαγεμένοι και να μοίραζε υποσχέσεις σε όσους την πολιορκούσαν, θέλοντας να τη θεωρούν single and fabulous, η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική.

Η Conchita Wurst είναι παντρεμένη και νοικοκυρεμένη. Την αποκάλυψε αυτή την έκανε η ίδια, τέσσερα χρόνια πριν σε συνέντευξή της –τότε που δεν ήταν τόσο διάσημη και ο Πλανήτης δεν ενδιαφερόταν για την προσωπική της ζωή, ούτε καν για το μούσι της.

Να πως το είχε περιγράψει η ίδια αυτό: «Πριν έξι χρόνια γνώρισα τον όμορφο σύζυγό μου Jacque σε ένα gaybarστο Παρίσι. Ήταν έρωτας με την πρώτηματιά. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την καινούργια μας ζωή στη Βιέννη, όπου ακόμα ζούμε μέχρι σήμερα. Και είμαστε ακόμα ερωτευμένοι».
Ο σύζυγός της χορεύει και τραγουδάει, ενώ υπάρχουν και αρκετά βιντεάκια από κοινές εμφανίσεις του στο Internet. Ακολουθεί ένα από αυτά: P.S. Το κείμενο αυτό γράφτηκε για την Conchita Wurst, την διασημότερη drag queen του Πλανήτη και όχι για τον Tom Neuwirth που τη δημιούργησε.

Πηγή: newspistol.com