Βαθμολογία

Οι πρώτες στιγμές με τον δεύτερο γιο τους!

Με τα αγαπημένα τους πρόσωπα γιόρτασαν τον ερχομό του δεύτερου γιού τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, η οποία, γέννησε το απόγευμα της Δευτέρας!

Ο μπέμπης ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, με βάρος 3 κιλά και 740 γραμμάρια, ενώ, όπως είπε στο star.gr ο γιατρός της παρουσιάστριας, μοιάζει περισσότερο στη Φαίη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν παρών στον τοκετό, τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες με το κινητό του και ήταν αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο, την ώρα που ο πρώτος γιός του ζευγαριού, ο 3 ετών Γιάννης, ανυπομονούσε να δει το αδερφάκι του!

Μετά την γέννα, η Φαίη μεταφέρθηκε στο δωμάτιό της, όπου την περίμεναν οι γονείς της, Δημήτρης και Εύα, ο πεθερός της, Γιάννης, αλλά και ο καλύτερός της φίλος, ο Σάββας, που κατέφτασε από την Θεσσαλονίκη για να είναι στο πλευρό της.

Λουλούδια και δώρα γέμισε το δωμάτιο της παρουσιάστριας, ενώ στο μαιευτήριο έσπευσαν και οι συνεργάτες της εκπομπής «Το Πρωινό», με πρώτη την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία είχε ετοιμάσει για την περίσταση ένα γλυκό με σοκολάτα που της είχε ζητήσει η Φαίη!