Βαθμολογία

Ουκρανία: Εν ψυχρώ δολοφονία πολιτών (Video)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το παρακάτω βίντεο από την Ουκρανία το οποίο είδε τις τελευταίες ώρες το «φως» της δημοσιότητας και απεικονίζει την εν ψυχρώ δολοφονία δύο πολιτών από πυρά αντρών της ουκρανικής εθνοφρουράς, έξω από εκλογικό κέντρο στην πόλη Krasnoarmeysk.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αλλά και σύμφωνα με μαρτυρίες, οι Ουκρανοί στρατιώτες άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως διαδηλωτές και ψηφοφόρους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες πολίτες και να χάσουν τη ζωή τους δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Russia Today,  πριν ξεκινήσουν οι πυροβολισμοί οι πολίτες προσπαθούσαν να διαπραγματευτούν με την Εθνοφρουρά η οποία ήθελε να καταλάβει το κτίριο.

«Μας είπαν ότι είχαν έρθει ειρηνικά και μας ζητούσαν τσιγάρα. Ξαφνικά όμως άρχισαν να πυροβολούν», είπε ο ανταποκριτής ρωσικού ραδιοφωνικού σταθμού, προσθέτοντας ότι ένας από τους πολίτες που σκοτώθηκε είχε απλά σπρώξει έναν άντρα της Εθνοφρουράς.

Την Κυριακή, η ουκρανική εθνοφρουρά κατέλαβε δεκάδες εκλογικά κέντρα σε περιοχές γύρω από το Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, ενώ οι πρώτες μαρτυρίες για πυροβολισμούς έκαναν από νωρίς το πρωί την εμφάνισή τους στο Twitter.

">http://

Πηγή: shootandgoal.com