Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία ο φάκελος του Πλεξίδα

Μετά την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, που έγινε στο Τεχνικό Επιμελητήριο την προηγούμενη εβδομάδα, να τεθούν εκ νέου σε ψηφοφορία οι δύο υποψήφιοι ιδιοκτήτες της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ με ίσους όρους, ώστε να κρίνει το Σώμα ποιος θα είναι ο επόμενος μεγαλομέτοχος, η πλευρά του φετινού χρηματοδότη της ομάδας, Βαγγέλη Πλεξίδα έχει αρχίσει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για την κατάθεση του φακέλου.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να συλλέξουν τα κατάλληλα δικαιολογητικά ούτως ώστε στην επόμενη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, να παρουσιάσουν έναν όσο το δυνατόν αρτιότερο φάκελο. Σίγουρα, ο φετινός χορηγός της ομάδας, θέλει να εκμεταλλευτεί τον προβληματισμό και την δυσπιστία που προκάλεσε ο φάκελος του Ισπανού υποψήφιου επενδυτή και να παρουσιάσει έναν φάκελο χωρίς ψεγάδια, ο οποίος θα πείσει το Σώμα να τον επιλέξει για επόμενο μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Δέντρα και AEL FC ARENA στον φάκελο

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον φάκελο που θα καταθέσει η πλευρά του Βαγγέλη Πλεξίδα, αναμένεται να υπάρχει δέσμευση ώστε η ομάδα να επιστρέψει την νέα σεζόν τόσο στο προπονητικό κέντρο των Δέντρων, όσο και στο AEL FC ARENA, κάτι που ο φετινός χρηματοδότης της ΑΕΛ, είχε υποσχεθεί από την Γενική Συνέλευση του περασμένου Αυγούστου, αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε.

Σίγουρα, παίρνοντας υπόψη το γεγονός πως η ΑΕΛ του χρόνου θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, η ανάγκη για δικό της προπονητικό κέντρο είναι επιβεβλημένη, όπως επίσης και η επιστροφή στο AEL FC ARENA.