Βαθμολογία

Ρένα: «Με τη Νέα Αρχή θα πάμε τη Λάρισα μπροστά»

Την κεντρική της ομιλία στην κεντρική πλατεία της Λάρισας πραγματοποίησε την Δευτέρα το βράδυ η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων με τον συνδυασμό «Λάρισα Νέα Αρχή» κ. Ρένα Καραλαριώτου. Παρουσία πλήθος κόσμου μίλησε για τις θέσεις της ως υποψήφια Δήμαρχος της Λάρισας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομιλία της διακοπτόταν συχνά από τα χειροκροτήματα του κόσμου που ήταν στο πλευρό της. Στην τοποθέτησή της ανέφερε: «Πιστεύω και ζητώ την ψήφο σας πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Λάρισα με πρόγραμμα και νέες ιδέες θα ζωντανέψουμε την οικονομία της πόλης με διαφάνεια θα μπορέσει η πόλη μας να χρησιμοποιήσει σωστά τα κονδύλια που έχει ο δήμος και να ελαφρύνει τους πολίτες. Σίγουρα αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στο δήμο μας και οι πολίτες θέλουν άμεσα τη λύση. Έχουμε πρόγραμμα το οποίο θα αντιμετωπίσει καλύτερα την καθαριότητα, την στάθμευση τις συγκοινωνίας, την συντήρηση των σχολείων, έτσι η Λάρισα θα γίνει σύγχρονη, καθαρή, φιλική. Δίπλα μας έχουμε άρτιους επιστήμονες που θα βοηθήσουν για τον σκοπό αυτό. Θέλουμε η Λάρισα να γίνει ανταγωνιστική, θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στην αποκάλυψη του αρχαίου θεάτρου για την ενίσχυση του τουρισμού, γιατί πιστεύουμε πως η κρίση έδιωξε τον πολιτισμό της πόλης μας, γι΄αυτό χρειάζεται αναβάθμιση. Με την ανάδειξη της ιστορικότητας και του πολιτισμού η Λάρισα θα γίνει το πραγματικό, αγροτικό και παραγωγικό κέντρο που της αξίζει.

Ο υποψήφιος κ. Γιάννης Μπίτης

Ο υποψήφιος κ. Γιώργος Νάστος

Όλα αυτά χρειάζονται ώθηση, πρόγραμμα και νέο μοντέλο διοίκησης για να μπορέσουν να υλοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό. Οτιδήποτε όμως και αν κάνουμε πάντοτε θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο στον οποίο θα είμαστε δίπλα του και θα προσπαθούμε να βρούμε από κοινού λύσεις.

Έχω δουλέψει σκληρά σαν αντιπεριφερειάρχης που ήμουν, όμως προτεραιότητά μου είναι η πόλη και ο δήμος. Ζητώ την στήριξή σας και σας υπόσχομαι πως με τη Νέα Αρχή θα πάμε τη Λάρισα μπροστά».

Ο υποψήφιος κ. Στέφανος Παπαγγελής

Αριστερά ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος, δίπλα η σύζηγος του κ. Γατή, η κυρία Φωτεινή Τομάη (υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ.) και ο υποψήφιος με τη Ρένα Καραλαριώτου κ. Σταύρος Γατής