Βαθμολογία

Aνησυχία για την καθυστέρηση έναρξης και περαίωσης της εκκαθάρισης

To Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας εκφράζει τη βαθύτατη ανησυχία του για την καθυστέρηση έναρξης και περαίωσης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν που η ΑΕΛ ξεκίνησε από το μηδέν και έκανε βήματα προόδου, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 δεν μπόρεσε να εκκινήσει καν μια τυπική διαδικασία προσκρούοντας σε κωλύματα που σήμερα πια δεν πείθουν για τις προθέσεις. Αρχικά το Σωματείο ανέμενε την εντός τριμήνου υποσχεθείσα εκκαθάριση, εν συνεχεία ανέμενε την απογραφή (με καθυστέρηση ενός και πλέον έτους) στο Γ.Ε.ΜΗ., μετά ανέμενε την ανάρτηση όλων των εγγράφων στο Γ.Ε.ΜΗ., έπειτα ανέμενε την απεμπλοκή των διαδικασιών από το φόρο υπεραξίας (προκειμένου να μεταβιβαστεί το ακίνητο των Δένδρων πριν την εκκαθάριση, γιατί; και σε ποιον;), τώρα αναμένει την εκτίμηση μηχανικού για την αξία του ακινήτου (τι εμπόδιζε τόσους μήνες τον μηχανικό να προβεί σε εκτίμηση;).

Την 31-1-2014 λύθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και ορίστηκαν εκκαθαριστές, ο κ. Εμμανουήλ Πηλαδάκης και η κ. Σαββούλα Παλαιοδήμου (στέλεχος στις επιχειρήσεις συμφερόντων Κ. Πηλαδάκη), οι οποίοι λάμπουν μέχρι και σήμερα με την αδράνειά τους. Πλέον το ιδρυτικό αθλητικό σωματείο ζητά δημόσια ενυπόγραφη ενημέρωση μέχρι την Πέμπτη 15-5-2014 από τους εκκαθαριστές και μοναδικούς κατά το Νόμο εκπροσώπους της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 επί των θεμάτων της εκκαθάρισης (σε ποιο στάδιο βρίσκεται, το υπολειπόμενο έργο, το χρόνο περαίωσης των διαδικασιών). Οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση από πρόσωπα μη έχοντα καμία εξουσία εκπροσώπησης σύμφωνα με το Νόμο, θα θεωρείται υποκινούμενη.

Η ΑΕΛ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα δικαίωμά της απέναντι στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς ενώπιον όλων των αρμοδίων Διοικητικών και Εισαγγελικών Αρχών. Δηλώνει δε ότι συνεχίζει τις προσπάθειές της σύμφωνα με την από 3-12-2013 έγκλησή της ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου