Βαθμολογία

Νικούλης: «Όλοι σαν μια γροθιά για το απόλυτο»

Ο Μαχητής Τερψιθέας, προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, καθώς κέρδισε την ομάδα της Κύμης με σκορ 0-3 και έτσι συνεχίζει να ελπίζει για την σωτηρία του και την παραμονή στην κατηγορία. Πλέον, η ομάδα της Τερψιθέας έχει μπροστά της δύο τελικούς, καθώς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια θέλει νίκες αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Την Τετάρτη, στην εμβόλιμη αγωνιστική, ο Μαχητής καλείται να αντιμετωπίσει στο τελευταίο για φέτος εντός έδρας αγώνα την υποβιβασμένη ομάδα της Καρδίτσας, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα πάει στην Λαμία. Παράλληλα, η ομάδα του Νομού μας, χρειάζεται στραβοπάτημα της Νάουσας αλλά και του Ρήγα Φεραίου, ούτως ώστε να περάσει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή του Μαχητή, Αλέξη Νικούλη, ο οποίος δήλωσε τα εξής σχετικά με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές: «Ελπίζουμε και πιστεύουμε στην παραμονή. Αν δεν ελπίζαμε, θα τα είχαμε παρατήσει, ωστόσο είμαστε εδώ σαν μια γροθιά και πάμε για το απόλυτο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Είμαστε σε καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά και θα πάμε για την νίκη στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν. Βέβαια, η παραμονή δεν εξαρτάται τελείως από εμάς και έτσι περιμένουμε τυχόν στραβοπάτημα της Νάουσας και του Ρήγα Φεραίου, ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι. Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουμε και είμαστε πλήρεις».