Βαθμολογία

Παραλειπόμενα και δηλώσεις από το ματς Οικονόμος – Όλυμπος Κέρκυρας

Χαρούμενοι από το χθεσινό αποτέλεσμα έδειχναν διοικητικοί και φίλαθλοι της Τσαριτσάνης, που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να πλησιάζει με βήματα γοργά προς την κατάκτηση του φετινού υψηλού στόχου, που δεν είναι άλλος από τη 2η θέση στον όμιλο, όπου πρωταγωνιστής και αντίπαλο δέος μέχρι πρότινος …. ήταν η επαγγελματική ΑΕΛ. 

Ακόμη πιο χαρούμενοι ήταν οι πρωταγωνιστές της φετινής αξιόλογης πορείας προπονητές και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βλέπουν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο. Μένει ένας βαθμός σε 2 παιχνίδια για να αποδειχθεί του λόγου του αληθές και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη σπουδαία αν μη τι άλλο επιτυχία.

Η αποστολή του Όλυμπου Κέρκυρας με τα λιγοστά μέλη της διοίκησης, που ταξίδεψαν αυθημερόν στην Τσαριτσάνη και έσπευσαν νωρίς για την αποχώρηση, προκειμένου να προλάβουν το καράβι από την Ηγουμενίτσα για το νησί του Ιονίου, εκφράστηκαν με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για τη φιλοξενία και το σεβασμό που έτυχαν, αναγνωρίζοντας πως ο Οικονόμος είναι πραγματικά μια μεγάλη ομάδα που κοσμεί το ποδόσφαιρο της κατηγορίας.

Δεν παρέλειψε να χαιρετίσει την τρίτη ηλικία ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Οικονόμος Γιάννης Τόλιος κατά την προσέλευσή του στο γήπεδο. Είναι αγαπητό παιδί ο Γιάννης στην Τσαριτσάνη και χαίρει ασφαλώς της εκτίμησης των συγχωριανών του

13 άτομα (11 βασικοί και 2 αλλαγές)  περιελάμβανε η αποστολή του Κερκυραϊκού συλλόγου, η αξιοπρέπεια ωστόσο που διέκρινε παίχτες, προπονητή και συνοδούς συμπλήρωνε κατά πολύ την προβλεπόμενη 18άδα, έχοντας μάλιστα περίσσευμα ψυχής. Την εμφάνιση στο γήπεδο της Τσαριτσάνης έκαναν και οι υποψήφιοι ενόψει εκλογών κ Λιόλιος Ηρ., Παπαδόπουλος Γ., Μπαμπάλης Πλ. και Μηνάς Θ.

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης στη μνήμη του εκλιπόντα τέως προέδρου του Οικονόμου (περιόδου 1970 – 1980) και λίαν αγαπητού στην κοινωνία της Τσαριτσάνης Θανάση Ζήσαρου. 

Το άριστα άγγιξε η διαιτησία των κ Χανίδη, Κούλα και Λιάρη (Μακεδονίας) σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής δεν χρειάστηκε να επιδείξει ούτε μια κάρτα, βοηθώντας ασφαλώς το καθαρό παίξιμο και η κόσμια συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν καθώς και των πάγκων των 2 ομάδων.

Λιτές αλλά περιεκτικού περιεχομένου ήταν οι δηλώσεις των προπονητών:

Κώστας Νέτης (Όλυμπος Κέρκυρας) : « Ήρθαμε στην Τσαριτσάνη για να βγάλουμε ακόμη μια αγωνιστική υποχρέωση που έχουμε στο φετινό πρωτάθλημα. Μας απομένουν άλλα δύο παιχνίδια και κάνουμε μια προσπάθεια να τελειώσουμε αξιοπρεπώς,  όσο μπορούμε με τα παιδιά που ακολουθούν. Πιστεύω πως σήμερα σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, η οποία επίσης είχε πλάνο στο παιχνίδι της. Τα πήγε καλά και ο τερματοφύλακάς μας, καταφέρνοντας να κρατήσαμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Θα επιδείξουμε όση αξιοπρέπεια χρειάζεται μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, που φαντάζει μαραθώνιος για μας».   

Κώστας Κατσάρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης):  «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο ο οποίος τελειώνει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα και δεν το εξευτελίζει όπως διάφορες άλλες ομάδες που τα παρατάνε στη μέση της χρονιάς για διάφορους λόγους, προσφέροντας αρνητικά στο ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των παιχτών μου σήμερα, οι οποίοι προσπάθησαν να παίξουν σωστό επιθετικό ποδόσφαιρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δικαιολογημένα έπαιζε - και σωστά κατά την κρίση μου - στο μισό γήπεδο, γιατί έτσι έπρεπε να παίξει, έχοντας στη σύνθεσή τους αρκετά μικρότερα παιδιά από ότι εμείς. Μας απομένουν άλλα δύο παιχνίδια για να βγούμε δεύτεροι και αυτό θα είναι αν μη τι άλλο τεράστια επιτυχία για τον Οικονόμο».

Γιώργος Μπαμπάλης