Βαθμολογία

Πρόταση ανανέωσης σε Κατσάρα!

Αναμφίβολα η φετινή χρονιά για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του ιστορικού χωριού, γι’ αυτούς η 2η θέση είναι σα να έχουν τερματίσει στην 1η!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του νομού μας, ήταν σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είχε μια σταθερή πορεία. Βασίστηκε κυρίως σε νέα παιδιά και παίκτες που έχουν σίγουρα πολλά να δώσουν στο μέλλον.

Το πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη, αλλά οι διοικούντες της ομάδας τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr, έγινε επίσημη πρόταση ανανέωσης στον πετυχημένο προπονητή του Οικονόμου Τσαριτσάνης κ. Κώστα Κατσάρα να παραμείνει και τη νέα χρονιά.

Ο ίδιος ζήτησε ένα μικρό περιθώριο για να δώσει την τελική του απάντηση, αλλά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να ανανεώσουν.

Αναμονή για ευχάριστα νέα;

Το τελευταίο διάστημα αρκετά σενάρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους για πιθανά μπαράζ μεταξύ των 6 ομάδων  που θα τερματίσουν στις δεύτερες θέσεις της Γ’ Εθνικής και μέσα από μια τέτοια διαδικασία θα ανέβουν 2-3 στην Β’ Εθνική και θα καλύψουν πιθανά κενά που είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Επίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει για την ώρα αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Εάν πάντως κάτι τέτοιο γίνει, τότε ο Οικονόμος (λογικά θα τερματίσει δεύτερος, θέλει έναν ακόμη βαθμό σε δύο ματς) θα βρεθεί μπροστά σε νέες προκλήσεις.