Βαθμολογία

«Φεύγω αλλά δεν είναι δική μου απόφαση»

Μπορεί ο τεχνικός της Σέλτικ και ο ίδιος να θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους αλλά η διοίκηση της ομάδας έχει αντίθεση γνώμη. Αυτό ισχυρίζεται ο Γιώργος Σαμαράς που επεσήμανε πως η παρουσία του στην σκοτσέζικη ομάδα έφτασε στο τέλος της παρά το γεγονός πως δεν είναι δική του επιθυμία.

«Δεν είναι απόφαση του προπονητή. Ήταν απόφαση των ανθρώπων από ψηλότερα. Δεν είχα ποτέ πρόταση από τον σύλλογο» τόνισε αρχικά μιλώντας στο BBC Scotland. Επίσης, συμπλήρωσε: «Φεύγω, αυτό είναι σίγουρο. Το μόνο όμως που θέλω να πω είναι πως δεν πρόκειται για δική μου απόφαση. Είμαι λίγο θλιμμένος που αφήνω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν μίλησα αυτούς του έξι μήνες. Υπάρχουν πολλές ιστορίες στα ΜΜΕ. Δεν απαντώ σε καμία. Προσπαθώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Ήμουν γεμάτος σεβασμό για την Σέλτικ, δεν υπέγραψα, αλλά και δεν μίλησα με κανέναν σύλλογο. Περίμενα μέχρι το τέλος να δω αν θα μου κάνουν πρόταση, αλλά αυτό νομίζω είναι το τέλος».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα , μίλησα με τον προπονητή. Θα ήθελε πολύ να μείνω στην ομάδα. Δεν παίρνουμε όπως τις αποφάσεις ούτε εγώ, ούτε αυτός, άλλοι τις παίρνουν από πιο ψηλά και δεν με προσέγγισαν ποτέ. Ήταν μία συναισθηματική μέρα για μένα. Αφήνω την Σέλτικ, αλλά η Σέλτικ δεν πρόκειται να με αφήσει ποτέ».