Βαθμολογία

Νίκη ελπίδας για τον Πλατύκαμπο

Στο γήπεδο της Φαλάνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής αγώνας ενιαίας βαθμολογικής κατάταξης ανάμεσα στον γηπεδούχο Αστέρα Τυρνάβου και την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου. Μετά τη νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 0-2, ισοβαθμούν στην κορυφή μαζί με τον Αστέρα και η ομάδα του Πλατυκάμπου θα αγωνιστεί το Σάββατο 17/5 στις Νέες Καρυές με τον Απόλλων Βρυσιών.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό μιας και που οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη με αποτέλεσμα να βγάζουν και πολύ άγχος μέσα στο παιχνίδι. Έτσι λοιπόν το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με δύο ευκαιρίες (δοκάρια) και για τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη ο Πλατύκαμπος φάνηκε πιο δυνατός μέσα στο γήπεδο και στο 57’ άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις η ίδια ομάδα διπλασίασε τα τέρματά της. Αρκετοί φίλαθλοι του Αστέρα Τυρνάβου στο γήπεδο ενώ λιγότεροι οι φίλαθλοι από τους νικητές.

Το φιλμ του αγώνα

26’ Έξω από την περιοχή ο Ρουμπιές, έκανε ένα σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

45’ Από φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μπαντής Γ., έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

50’ Ο Μπαντής Γ. πήρε την μπάλα, τρίπλαρε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

57’ Ο Παϊτέρης Π. του Νικολάου εκτέλεσε κόρνερ, πήρε με πολύ όμορφη κεφαλιά ο Ρουμπιές και έκανε το 0-1.

82’ Ο Γαλάνης μπήκε στην περιοχή, βγήκε ο τερματοφύλακας, έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

87’ Ωραίο σουτ του Μπαντή Γ. από το κέντρο και θεαματική απόκρουση του τερματοφύλακα, αλλά ασταθώς. Ο ίδιος παίκτης πήρε ξανά την μπάλα έκανε νέο σουτ και απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας.

92’ Ο Χαρταλάμης πήρε την μπάλα από το κέντρο, έκανε ωραίους ελιγμούς και από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2.

Αστέρας Τυρνάβου (Παπακωνσταντίνου Σάκης): Μπαντής Χ., Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Κ. (68’ Πασιάς), Γκαραγκούνης Δ., Καρατζιούνης, Γκαραγκούνης Χ., Καρακώστας, Τσακίρης Χ. (68΄Τσακίρης Γ.). Πάσος (80’ Γαλάνης), Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Σ.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Στεφανής Βαγγέλης): Παϊτέρης, Καραχάλιας, Χαρταλάμης, Τσούτσας, Αργυρούλης, Τζουρτζουκλής, Μπαρούτας, Γκέκας (75’ Αργύρης), Ρουμπιές (75’ Μαυρομάτης), Παϊτέρης Π., Σείτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας, Καρδούλας, Χατζηλιόντας.