Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε στην πρεμιέρα

Ισόπαλο και με σκορ 0-0 τελείωσε το παιχνίδι που έγινε στην Γιάννουλη, ανάμεσα στην Δήμητρα και τον ΑΟ Σελλάνων για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Νομού μας ήταν καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, απέναντι στην πρωταθλήτρια του Νομού Καρδίτσας, χάνοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως η αποβολή του Φατούρα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, την αποσυντόνισε.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η Δήμητρα Γιάννουλης, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας μάλιστα κλασικές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά με κύριους εκφραστές τους Τζιόλα, Κοταρέλα και Φατούρα. Το πρώτο μέρος, τελείωσε χωρίς γκολ, όμως όλα έδειχναν ότι στο δεύτερο ημίχρονο η Γιάννουλη θα ξεκλείδωνε την αντίπαλη άμυνα και θα έφτανε στο πολυπόθητο γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, στο 53’ σε μια επίθεση της Δήμητρας, ο Κοταρέλας ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον διαιτητή όμως να μην καταλογίζει πέναλτι, ενώ απέβαλε και με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον παίκτη των «πρασίνων» για θέατρο, απόφαση που σίγουρα θεωρείται τραβηγμένη, μιας και από ότι φάνηκε ο παίκτης δεν πήγε να εκβιάσει κάτι.

Έτσι, από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Γιάννουλη παίζοντας με παίκτη λιγότερο, ναι μεν έχασε για λίγο τον ρυθμό της με την ομάδα του Προαστίου να προσπαθεί να απειλήσει, χωρίς όμως να πετυχαίνει κάτι ιδιαίτερο. Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε με το ισόπαλο 0-0 και έτσι η ομάδα του Νομού μας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στους αγώνες για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Το φιλμ του αγώνα

4’: Ο Τζιόλας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

5’: Ο Σπανός τροφοδότησε τον Τζιόλα και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

6’: Ο Τζιόλας δοκίμασε ένα σουτ στην περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

18’: Σέντρα του Κοταρέλα, ο Μπαρούτας έκανε μια κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

29’: Ο Πότσης έκανε ένα σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.

30’: Ο Κοταρέλας μπήκε με προσωπική ενέργεια στην περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το σουτ από πλάγια θέση, για να διώξει αμυντικός με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.

33’: Ο Κοταρέλας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά ο Καμινιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά.

45’+2’: Ο Φατούρας εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα στο πόδι αντίπαλου αμυντικού και στην συνέχεια κόρνερ.

53’: Ο Φατούρας ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή, με τον διαιτητή να μην δίνει πέναλτι, ενώ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον παίκτη της Δήμητρας για θέατρο.

58’: Ο Αναγνωστόπουλος έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να απομακρύνεται.

64’: Ο Παπαευαγγέλλου έκανε ένα σουτ από κοντά, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.

69’: Ο Αναγνωστόπουλος έκανε ένα σουτ από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

89’: Ο Πατσιωτός, βρέθηκε στην περιοχή, όμως έχασε το κοντρόλ του και έτσι οι αντίπαλοι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

90’+2’: Ο Κοταρέλας έδωσε στο Πάσσο και αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Πότσης, Σουφχάρας(66’ Πατσιωτός), Εμμανουήλ, Τζιόλας, Μανάκας, Παναγιωτίδης(46’ Μακανίκας), Κοταρέλας, Σπανός(80’ Πάσσος).

ΑΟ Σελλάνων(Κώστας Γκαβογιάννης): Καμινιώτης, Μπαλτάς, Μπούσδρας, Κλιάφας, Τζίλος, Κουμπαρίγια, Παπαευαγγέλου(90’+2’ Νταλούμης), Τσιακάρας(80’ Κωστάμης), Αναγνωστόπουλος, Τσιλιάς(78’ Σακκάς), Μιχάλης.