Βαθμολογία

Από ένα γκολ Στόμιο και Λάρισα ’88

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν ο Θερμαϊκός Στομίου και η Λάρισα ’88 στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ για την παραμονή στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Πλέον, οι δύο ομάδες μοιράζονται από έναν βαθμό στην βαθμολογία ενώ πρώτη είναι η Πελασγιώτιδα που έχει τρεις και αυτήν την αγωνιστική έκανε το ρεπό της.

Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 43’ με τον Κωνσταντίνου να κάνει το 1-0. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος Λάρισα ’88 είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι, με τον Ζάχο να μην μπορεί να σιγουρέψει την νίκη για την ομάδα του.

Τελικά, η ομάδα του Στομίου κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 80’ όταν ο Οικονόμου από κοντά, ισοφάρισε σε 1-1. Τέλος, να σημειωθεί πως ο Θερμαϊκός είχε και πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Οικονόμου στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Αλβανός Κ., που έστειλε την μπάλα άουτ.

Θερμαϊκός Στομίου: Σέρα, Αλεξίου, Καρέντζος, Τοπάλης Μ.(75′ Αλβανός Στ.), Θεοδώρου, Οικονόμου Ρ., Ξαφάρας, Σαπουνάς, Βλούχος, Αλβανός Κ., Τσιάρας.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Μακρής, Ναστούλης, Τατσόπουλος, Καψάλης, Ροκάς, Ζάχος, Νταμάλης(75′ Φιλόγλου), Κωνσταντίνου(80′ Ζουφιλήτας), Αντωνόπουλος(70′ Σελήνης), Αλεξανδρής.