Βαθμολογία

Τζαναβάρας: «Η ομάδα μου αρχίζει να παίζει όπως θέλω»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας (3-0) τόνισε: «Σήμερα νομίζω είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα μου αρχίζει να παίζει όπως θέλω και με τον Όλυμπο και σήμερα είδα ανάπτυξη, κυκλοφορία και τελικές ενέργειες και χωρίς να κινδυνεύουμε ιδιαίτερα στην άμυνα.

Σίγουρα και ο αντίπαλος έδειξε λίγο φοβισμένος και έμεινε λίγο πίσω. Εμείς είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις. Στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και κάποιους νέους, όλα πήγαν καλά. Συγχαρητήρια σε όλους. Την Τετάρτη θα δείτε μια διαφορετική ενδεκάδα θα παίξουν οι υπόλοιποι παίκτες, θέλω να δω όλους τους ποδοσφαιριστές μου.

Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έγινε με τους γονείς του Κωστή, ήρθαν στα αποδυτήρια μας ευχαρίστησαν, δώσαμε δύναμη στον Κωστή να δώσει αυτή την μεγάλη μάχη που μπορεί να μην τα κατάφερε, εύχομαι καλή δύναμη στην οικογένειά του να βρουν την δύναμη να το ξεπεράσουν. Εμείς τους αγαπάμε και ότι βοήθεια μπορούμε θα τους την προσφέρουμε.

Για τον Νεμπεγλέρα θέλω να πω πως έδειξε και σήμερα το πόσο σοβαρός και το πόσο επαγγελματίας είναι μέσα στο γήπεδο είναι άξιος συγχαρητηρίων γι’ αυτό που κάνει και είναι κόσμημα για τη Λάρισα και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

- Ένα σχόλιο για τα νέα παιδιά

«Είναι καλοί ποδοσφαιριστές όλοι και ο Κορομηλάς και ο Γαρυφαλλόπουλος πολύ καλός επιθετικός και ο Τζουμάκης είναι αξιόλογος παίκτης. Βέβαια μην ξεχνάτε του χρόνου θα είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλά με πολύ δουλειά μπορούνε να σταθούνε και στη Β’ Εθνική».