Βαθμολογία

Αγκαλιά με την παραμονή ο Δωτιέας

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε στο γήπεδο της Αγιάς ο Δωτιέας κόντρα στα Τρίκαλα και πλέον η ομάδα του Νομού μας, διασφάλισε κατά πολύ την παραμονή της στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να περιορίσουν αισθητά τους αντιπάλους τους, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν έτσι σε μια δίκαιη νίκη.

Το γκολ για τον Δωτιέα Αγιάς, πέτυχε στο 50ο λεπτό της συνάντησης ο Τσανάκας, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.

Το φιλμ του αγώνα

7' Σέντρα σουτ του Λώττα αποκρούει ο Ρουσιαμάνης.

9' Σουτ του Νταγιάντα από πλάγια θέση αποκρούει ο Ρουσιαμάνης.

14' Ο Τσιρογιάννης από έξω δεξιά κλείνει και κάνει την σέντρα αλλά προτού του Κατσίκη ο Ρουσιαμάνης αποκρούει με τα πόδια.

17' Ο Λώττας από δεξιά κάνει την σέντρα και ο Κλαπανάρας στην προσπάθεια του να διώχνει βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Ρουσιαμάνη.

50' Φάουλ εκτελεί ο Λώττας από 40 μέτρα, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσανάκας με κοντινή κεφαλιά κάνει το 1-0.

55' Κόρνερ εκτελεί ο Λώττας ο Κατσίκης δεν προλαβαίνει και μπλοκάρει ο Ρουσιαμάνης.

57' Ο Σιμούλης από δεξιά βγάζει την σέντρα αλλά ο Τσατσαλίδης δεν την προλαβαίνει.

Α.Ο. Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Τσιλούλης, Νταγιάντας (46’ Σιμούλης), Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Τσιρογιάννης (63’ Λούγκος), Τσατσαλίδης ©, Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας (89’ Χατζηλιάδης), Κατσίκης.

Α.Ο. Τρίκαλα 1963 (Τάσος Μπεριτζάς): Ρουσιαμάνης, Ηλίας, Κλαπανάρας, Λουιζίδης, Πάτρας (75’ Δρυς), Στάμος, Σακελλαρίδης, Μυριώτης, Ιωαννίδης, Τεντολούρης Α., Μπαλτινάς.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν: στο 12’ ο Γκαλίτσιος (που χάνει το επόμενο παιχνίδι), και στο 51΄ο Λώττας από πλευράς Δωτιέα και για τα Τρίκαλα στο 76’ ο Σακελλαρίδης.

Με 2 κίτρινες κάρτες, μία στο 73’ και μία στο 90+3 ο Κατσίκης δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Ο Τσανάκας αφιέρωσε το γκολ στο νεογέννητο μωρό του.

*Καλή η διαιτησία του κ. Μιχαηλίδη με τους βοηθούς του.