Βαθμολογία

Ούτε στα Λευκάδια ο Αμπελωνιακός

Ακόμα μια ήττα γνώρισε ο Αμπελωνιακός στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, αυτήν την φορά μέσα στα Λευκάδια Νάουσας, όπου ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1. Η ομάδα του Νομού μας, έχει πλέον αποχαιρετήσει οριστικά την κατηγορία, ωστόσο θέλει τουλάχιστον να υποβιβαστεί με το κεφάλι ψηλά.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 5ο λεπτό, όταν έγινε μια σέντρα στην περιοχή του Αμπελωνιακού, ο Τζιαρτζιάνης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε κατά λάθος προς την εστία του Βραζιτίκου, με τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» να προσπαθεί να αποκρούσει, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στην συνέχεια ο Αμπελωνιακός είχε κάποιες ευκαιρίες, όπως το σουτ του Συκιώτη στο 40’ το οποίο όμως πέρασε άουτ, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Παπανδρέου στο 50’ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά, στο 56’ ο Λαμπριανίδης διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-0. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Δημήτρη Καπετανόπουλου είχαν ένα δοκάρι στο 60’ με τον Γκαμπέτα, ενώ το μόνο που κατάφεραν να κάνουν, ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Παπανδρέου στο 82’, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ μετά από σέντρα του Χατζούλη.

Αμπελωνιακός(Δημήτρης Καπετανόπουλος): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Κομισόπουλος, Μεζίνι(75’ Αλεξανδρής), Μπίκος, Νάστας, Χατζούλης, Παπανδρέου, Ρόκα(46’ Γκαμπέτας), Συκιώτης(80’ Τρούκης).