Βαθμολογία

Μανώλης: «Το καλάθι μας μικρό, η ειλικρίνεια μεγάλη»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Τεμπών κ. Μανώλη Γεωργίου με τον συνδυασμό «Νέα Δύναμη – Ενωτική Ανεξάρτητη Πορεία Δήμου Τεμπών» στην κεντρική πλατεία των Γόννων.

Η ομιλία διεξήχθη το Σάββατο 10 Μαΐου και ώρα 20:30 παρουσία πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων παρουσίασε τους υποψηφίους του εν μέσω χειροκροτημάτων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο κ. Μανώλης ανέφερε αναλυτικά στην ομιλία του: «Δεσμεύομαι να δώσω αρμοδιότητα στα τοπικά συμβούλια τα οποία θα αποφασίζουν για τα έργα που θα πρέπει να γίνουν στο χωρίο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης Γεώργιος πανευτυχής μαζί με τη σύζυγό του λίγο πριν την ομιλία του

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης Γεώργιος μαζί με τον υποψήφιο Σύμβουλο Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον Συνδυασμό του κ. Κώστα Αγοραστού, κ. Θανάσης Παιδής  

Θα δώσουμε την πάγια προκαταβολή στους προέδρους των κοινοτήτων όπως περιέχεται στην νομοθεσία για τα λειτουργικά έξοδα. Πάγιο μέλημά μας είναι η συναίνεση, συνεργασία, συνεννόηση. Ο συνδυασμός μας θέλει να ενώσει όλους τους ανθρώπους μαζί για έναν κοινό σκοπό. Αφήνουμε πίσω τις προσωπικές αντιπαλότητες γιατί πιστεύουμε πως η διοίκηση χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς σπατάλες θα επιφέρει διαφάνεια και ήθος.

Οι θέσεις μας προσανατολίζονται στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής που είναι παραμελημένη με πρωτογενή παραγωγή των αγροτικών προϊόντων, έτσι θα αποκτηθεί η ταυτότητα που χρειάζεται.

Εντυπωσιακά τα πυροτεχνήματα την ώρα της ομιλίας, έκαναν τη νύχτα μέρα!

Επίσης σαν πάγια θέση μας έχουμε την αξιοποίηση του τουρισμού μιας και έχουμε μεγάλη κληρονομιά στην περιοχή μας. Τα δύο βουνά που έχουμε, ο Όλυμπος και ο Κίσσαβος καθώς και η ιστορική κοιλάδα των Τεμπών (Αγία Παρασκευή) με τις όμορφες πλαγιές και τις καθαρές παραλίες, σίγουρα μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Μέσα στο πρόγραμμά μας είναι η αναβάθμιση του Λαογραφικού μουσείου των Γόννων καθώς και της πινακοθήκης. Αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων, όπως είναι η αγροτική οδοποιία και αναβάθμιση του κέντρου υγείας.

Για όλα αυτά λοιπόν διεκδικούμε την εμπιστοσύνη σας σαν ανεξάρτητοι υποψήφιοι πως κρατάω μικρό καλάθι, υπόσχομαι ακόμη λιγότερα, αλλά τα εννοώ γιατί θέλω να σας κοιτάω με ειλικρίνεια στα μάτια.

Θέλω να σας υποσχεθώ πως ο δήμος, είναι το σπίτι του κάθε δημότη. Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους, ακόμη και για όσους δεν με ψήφησαν και μαζί θα προσπαθούμε να βρούμε την κοινή λύση».